Aranıza yeni katıldım

huseyin_erzurum_25

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar. Arkadaşlar aracı dün aldım. Yeni clio 4 joy 1.2 16V. Kendimi tanıtmak istedim. Araçtan aşırı memnunum. Önceki arabam 1.4 logan dı. Ozellikle esp tam benlik miş. Dün donel kavşağa 80 le girdim lastiklerden ses gelmeye başladı yalnız arabada en ufak kayma yok. 90la giderken sola ve birden sağa birden sola büktüm esp ışığı yandı ve arabada sapma yok loganda yapsaydım şu an logan yoktu. Çok sevdim ve çok memnunum. Allah kaza bela vermesin. Amin

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin inşallah. Hoş geldin aynı zamanda. Aracın resimlerini görmek isteriz Hüseyin kardeş.

Ailemize hoş geldin Hüseyin kardeşim, iyi forumlar...:eyv

selam arkadaşlar forma yeni katıldım,izmirde yaşıyorum megane 3 aracımı yeni aldım 30 000 km de extreme modeli ve çok memnunum dizel aracım yakıtı süper 5.4 lerde şu an zevkle biniyorum Allah kaza bela vermesin İnşallah forma katılıp yararlı bilgiler alacağımı düşünüyorum.

Herkese merhabalar. Arkadaşlar aracı dün aldım. Yeni clio 4 joy 1.2 16V. Kendimi tanıtmak istedim. Araçtan aşırı memnunum. Önceki arabam 1.4 logan dı. Ozellikle esp tam benlik miş. Dün donel kavşağa 80 le girdim lastiklerden ses gelmeye başladı yalnız arabada en ufak kayma yok. 90la giderken sola ve birden sağa birden sola büktüm esp ışığı yandı ve arabada sapma yok loganda yapsaydım şu an logan yoktu. Çok sevdim ve çok memnunum. Allah kaza bela vermesin. Amin
Hoşgeldin Hemşerim :)

35 İzmirden selamlar..

merhaba,forma yeni katılıyorum megane 3 aracımı yeni aldım hayırlısı ile bir hafta oldu dizel 30 000 km de 2012 extreme modeli yakıtı performansı gayet güzel Allah kaza bela vermesin İnşallah..

sağol kardeşim.

Aramiza Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

hoşgeldin arkadaşım. kazasız belasız sürüşler diliyorum esp'yi çok deneme yinede ne olur ne olmaz :P

Abi sürekli telefondan giriyorum ve resim yüklemeyi bilmiyorum. Esp yi sürekli test ediyorum ve zevk alıyorum: ) bu arada teşekkür ederim hoş buldum valla :)

Geri