Arizalar ve yol bilgisayari

buzgibi01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba hersey yolunda giderken bugun sabah araci park edip 1 saatlik bir isim vardi onu hallettim ve araca geldim karti takip calistirdim gonulsuz calisti stop ettim tam calistiracagim sirada arac fren arizasi abs arizasi vb hatalar verdi akuden suphelendim.takviye yapip calistirdigim anda arizalar gitti.buraya kadar sorun yok aku degisti. Ciktim yola bu sefer yol bilgisayari ayarlanan km haric herseyi kendi kendine sifirladi bunlar sizce neden kaynaklaniyor olabilir.yardimlariniz icin tesekkur ederim

Akü döküldüğü için yol bilgisayarı sıfırlanması normal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akü döküldüğü için yol bilgisayarı sıfırlanması normal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok hocaam aku takildiginda bir sorun yoktu bakmistim bir anda yolda giderken sifirlandi

Arkadaslar merhaba hersey yolunda giderken bugun sabah araci park edip 1 saatlik bir isim vardi onu hallettim ve araca geldim karti takip calistirdim gonulsuz calisti stop ettim tam calistiracagim sirada arac fren arizasi abs arizasi vb hatalar verdi akuden suphelendim.takviye yapip calistirdigim anda arizalar gitti.buraya kadar sorun yok aku degisti. Ciktim yola bu sefer yol bilgisayari ayarlanan km haric herseyi kendi kendine sifirladi bunlar sizce neden kaynaklaniyor olabilir.yardimlariniz icin tesekkur ederim

merhaba anlattıklarınızda hiç bir sorun yok . değerlerin 0 lanması çok normal. arıza lambaları akü voltajı düştüğü için seyir halindeyken yanmıştır. benimde başıma geldi. rahat olun . iyi sürüşler.

Umarim dediginiz gibi olur hocam

Umarim dediginiz gibi olur hocam

eğer içiniz rahat etmediyse bir yetkili servise gidip ücretsiz 2 dk bilgisayara bağlamalarını rica edin. orda zaten büyük ihtimalle bir şey çıkmayacaktır. sizin de içiniz rahat olur

Anladım hocam tamam bugun Adana da İsotları aradım ama nafile adamlara hiç bir şekilde ulaşamadım bakalım yarın direk gidip şansımı deneyeyim

Geri