Arka Cam Buz Çözücü Çalışmıyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zalim24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zalim24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
S.a Arkadaşlar aracımın arka cam buz çözücüsü çalışmıyor sigortyı felan da kontrol ettim ama nafile sizce neden olabilir.. Yardımlarınızı bekliyorum kış günü çok lazım oluyor...

Aleykümselam. Benim eski aracımda da o sorun vardı. Camcıya götürdüğümde bakır giriş yollarından birinin kopmuş olduğunu gözlemledik. Camı söküp yeniden lehim yaptıktan sonra tekrar çalışmıştı. Sizinde benzer bir sorun olabilir. Geçmiş olsun. Gerçekten bu havalarda çok lazım olan bir sistem.

Aleykümselam. Benim eski aracımda da o sorun vardı. Camcıya götürdüğümde bakır giriş yollarından birinin kopmuş olduğunu gözlemledik. Camı söküp yeniden lehim yaptıktan sonra tekrar çalışmıştı. Sizinde benzer bir sorun olabilir. Geçmiş olsun. Gerçekten bu havalarda çok lazım olan bir sistem.

bunun bi sıvısı var mış onu sürünce de düzeliyormuş diye okumuştum internette acaba doğru mudur.

Tam olarak bilmiyorum onu. Bilgisi olan arkadaş varsa sizinle paylaşır bilgilerini. Tekrar geçmiş olsun.

http://www.hepsiburada.com/liste/lo...tId=otbkk501&categoryId=20035763&SKU=OTBKK501

Bu ürün sizce iş yapar mı biraz araştırdım da idare eder diyolar yada cam komple değişecek miş

Loctate'nin bir çok ürününü kullandım. Gerçekten marka olarak hakkını yememek lazım. Ama dediğim gibi bu konu hakkında tam olarak bilgim olmadığı için, olur veya olmaz yargısında bulunmayacağım. Ama öncelikle rezistansınızı kontrol ettirmek zorundasınız. Gerçekten sorun orada mı?

önce elektrik gelip gelmediğine bakılmalı. en az 6-7 sıra var çizgi var camda, hiçmi çalışmıyor yoksa arada birkaç sıramı...

Loctate'nin bir çok ürününü kullandım. Gerçekten marka olarak hakkını yememek lazım. Ama dediğim gibi bu konu hakkında tam olarak bilgim olmadığı için, olur veya olmaz yargısında bulunmayacağım. Ama öncelikle rezistansınızı kontrol ettirmek zorundasınız. Gerçekten sorun orada mı?

o zaman bnm ilk işim bi elektrikçiye gitmem lazım rezistans a baktırmam lazım ona göre işe devam edelim en mantıklısı bu görünüyor galiba

önce elektrik gelip gelmediğine bakılmalı. en az 6-7 sıra var çizgi var camda, hiçmi çalışmıyor yoksa arada birkaç sıramı...

Elektrik hiç gelmiyor galiba hiç biri çalışmıyor biri iki si değil şimdilik ölcemedim de bugn ölçerim Alllah ın izniylen

Geri