arka cam resistans şeritleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alsh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alsh

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar.

Aracı ilk aldığım zamanlarda bu şeritlerin 1 tanesi
(tabi ki en ortadaki en önemli şerit) çalışmıyor diğerleri çalışıyordu. Zamanla düzeldi ancak yine yapabilir diye sadece bilgi amaçlı öğrenmek istedim. Bu şeritlerin tamiri yapılıyor mu? Tek şerit olduğu için nasıl bir uygulama ile tamir edilebilir?

Evet tamir edilir.ben 7.8 tanesini tamir etmiştim.kopuk yeri tespit edilip o bölgeye elektrik iletken boya sürülüp kopukluk giderilmiş olur.

Merhaba benim fluence nin de üst kisim calismiyor gibi bi kac fluence dede ayni şekilde gördüm ama normal midir bu üst kısımın calismamasi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çizgi şeklinde rezistans olduğu halde çalışmıyorsa kopukluk vardır.

Merhaba benim fluence nin de üst kisim calismiyor gibi bi kac fluence dede ayni şekilde gördüm ama normal midir bu üst kısımın calismamasi

Bu durumu servise sordum hatta gecen bakimda ariza olarak yazmistim ama ust iki cizgi calismiyormus.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu durumu servise sordum hatta gecen bakimda ariza olarak yazmistim ama ust iki cizgi calismiyormus.

Aynen normal o zaman

normaldir. 2 yada 3 çizgi rezistans değil anten görevi var. şekil rezistans icraat anten:)

Hayırlısı olsun hocam Modluk çok yakışmış. Teşekkürler Dönüşün için.

Geri