Arka Hoparlörler Çalışmıyor!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emir

Emirhan SERKUŞ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, dün farkettim; ses ayarlarını yaparken arka hoparlörler ayarları çıkmadı. Bas, tiz, sağ-sol ayarı çıkıyor ön arka ayarı çıkmıyor ve arka hoparlörlerden ses gelmiyor. Bir bilgisi olan var mı?

Önceden ayarlıyordum Haydar abi, arka kapılarda da hoparlör var, dün fazla ses çıkmayınca fark ettim. Ses yok ayarda yok..

İlginc Bilen Yazar Ogreniriz İnsallah

Nota resmine basınca çıkan menüde fader ayarı çıkmıyormu kardeşim,durduk yere silinmez o özellik...

Nota resmine basınca çıkan menüde fader ayarı çıkmıyormu kardeşim,durduk yere silinmez o özellik...
Çıkmıyor abi, bas tiz ve sağ-sol ayarları çıkıyor ön-arka ayarı yok. Arka hoparlörlerden de ses gelmiyor:soru

merhaba bır şekılde arka hoporloru kapatmıssın teyıp kapalı ıken 5 sn src yada muzık ısaretı olan tusa basılı tutyorsun ekranda menu gelcek reant yazan no yapcaksın duzelcek buyuk bır ıhtımal bır dene

merhaba bır şekılde arka hoporloru kapatmıssın teyıp kapalı ıken 5 sn src yada muzık ısaretı olan tusa basılı tutyorsun ekranda menu gelcek reant yazan no yapcaksın duzelcek buyuk bır ıhtımal bır dene
Bu akşam yoldayım, yarın deneyeyim,teşekkürler:eyv

nedemek ama teyıp kapalı ıken acılmıyorsa acıkken aynı ıslemı dene mutlaka acılcaktır

Bendede 2 kez oldu, teyp açılıyor ama hiçbir şekilde ses yok.Hoparlörlerde ya da teypde donma oluyor,bir müddet sonra ses geliyor.Bir seferinde birkaç gün sessiz durdu,sonradan geldi ses.Ne hikmettir bilinmez.

Geri