Arka Otomatik Cam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Van Gogh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Van Gogh

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,

2012 Model Clio 4 Touch Paket araca sahibim. Aracımın ne yazıkki arka camları kulplu. Bu kulplu camları tuş ile değiştirmek istiyorum. Camların hepsinin otomatik olması çokta aradığım kriter değil, hakeza sürücü tarafından açılıp kapanması da şart değil fakat kulp yerine tuş olsa en azından daha kullanışlı ve konforlu olacağını düşünüyorum.

Bu işlemi nasıl yapabilirim, daha önce yaptıran var mı veya servis bu işlemi yapabilir mi? Konu hakkında yardımcı olabilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Daha önce bir arkadaş yapmıştı. Arama yaparsanız konusunu bulabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce bir arkadaş yapmıştı. Arama yaparsanız konusunu bulabilirsiniz.

O konuyu inceledim, ben o denli teferruatlı olsun istemiyorum. Dediğim gibi arkadaki camlarda kulp yerine tuşlu hali olsa kafi benim için.

Yine işlemler aynı. Sadece ön şöför kapısı paneli değişmemiş olacak. Pek bi teferruat Yok. Yapılmışken tam yapılmalı.

sürücü kapısındaki cam otomatiği düğme grubu ve kartı değişecek, ayrıca arka kapıların iç kapı panelleri değiştirilecek ve elektrik tesisatı değiştirilecek. benim tavsiyem ankara ostim veye şaşmazdaki orjinal parça satanlardan uygun fiyata alıp yaptırabilirsiniz. maksimum size olacak maliyeti 1500-2000tl arası olabilir. iyi akşamlar :)

eğer uygun olsun diyorsan birşey diyemem ama orjinal gibi olsun diğosan inan astarı yüzünden pahalıya geliyor

En az 1500-2000 tl masraf çıkartıyor,Tamircilerin verdigi fiyat.ilk aldıgımda yaptırayım dedim,Fakat çok kullanılmıyorsa degmez ve bu fiyatlara ICON almak daha avantajlı olur.Kalsın dedim bende.

Geri