Hayırlı teskereler kardeşim,güle güle gidip gelirsin inşallah...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabiha gökçen hava limanı tercih et .Ulaşım ve zaman açısından
Maltepe- kurtköy pendık yakın birbirine.
Olmaz ise haberleşiriz
Çok teşekkür ederim.Yerinde birliğinde çok güzel, hayırlı teskereler kardeşim![]()
Yavaş yavaş bakmak lazım biletlere.Alanya gazipaşa - Sabiha gökçen pegasus bileti 110 TL olması lazım bir bak![]()
Bak sen nereye gelecekmişBenim ev senin kışlanın hemen arkasında Arda'cım :aytuğ
iş yerimde karşısında
İşte çok sevindim buna abicim.kesinlikle uğrarım.gelmeme yakın numaranı alırım .
Bana uğramadan bir yere kaybolma sakın ha welcome
saolasın kerem abicim.tühh bilseydimm haber vermezmiydim hiç.yok abi gelme bitmez sonra o askerlik heheVayy hayırlı uğurlu olsun asker agaİnsan önceden haber vermezmi yaw ben sana torpille amiral olarak yaptıracaktım askerliği:tony(Yusuf kardeşim bana 1 haftalık yer ayarlayıver geceleri muhabbet edip nöbetçi kulubesinde tekilla içelim kardeşimle sen sonra bak kısadönemehehe)
Çok teşekkür ederim abicim.Hayırlı teskereler kardeşim,güle güle gidip gelirsin inşallah...![]()
Amin amin çok tesekkur ederım..geç bile kaldım yavv heheHayırlı tezkereler kardeşim, 91 tertip gidiyor artık![]()