Artık Doktorların Alfabesini de Anlayacağız :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AYTEKİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eczacılık var mı bir yerlerden hehe dr ların yazması bir yana eczacılar nasıl anlıyor fakültede böyle bir ders mi var merak ederim kıhkıh

hakkımızda ne yazıyorlar eczacılar yoksa plasebo ilaç mı veriyor haberimiz yok hiç vallakıhkıh

arkadaşım eczacı ordan biliyorum nöbetlere gidiyodum bazen :135 ..... doktorlar reçeteye 1 tane ilaç yazarlarsa reçete eczanedeki herkesin eline geçiyor zaten bi ama bikaç ilaç yazarsa birini anladımı gerisini tahmin edebiliyorlar :D :D

Adam 7 sene fırtına gibi not tutmaktan haliyle 1.sınıftaki yazısına geri dönebiliyor..hehehehe

hehehehehehe

Yok yaw sen bakma eczacılara aslında onlarında çoğu çözemiyor e bozuntuyada veremiyor haliyle:aytuğ biraz tahmin biraz şans misali kafasına göre veriyor ilacı yani bedava yaşıyoruz bedavahehe

hehe hehe artık dr.dan sonra eczacıyı da araştırmam gerekecekhehe

onu ben de hep merak etmişimdir :D eczacılar da en az doktorlar kadar zalımlar hehe

hehe

arkadaşım eczacı ordan biliyorum nöbetlere gidiyodum bazen :135 ..... doktorlar reçeteye 1 tane ilaç yazarlarsa reçete eczanedeki herkesin eline geçiyor zaten bi ama bikaç ilaç yazarsa birini anladımı gerisini tahmin edebiliyorlar :D :D

algıda tamamlama yapıyorlar yani, off umarım algıları açıktır bizim eczacıların kıhkıh

Adam 7 sene fırtına gibi not tutmaktan haliyle 1.sınıftaki yazısına geri dönebiliyor..hehehehe

7 sene niye diyecektim 6 değil mi diye nasıl olsa uzar diye sanırım :eyv

1.sınıf mı, -1. sınıftaki yeğenim bile daha iyi yazıyor harfleri, ben tıp fakültesinde böyle bir ders olduğuna, dr olmak için böyle yazmayı şart koştuklarına inanıyorum :D

hakkımızda hayırlsı :D gerçi bizim insanlarımızda algıda kapalılık var :D fitilin nasıl kullanılacağını bilmiyolar anlatırmıyolar sonra ağzım köpürüyo diyerek eczaneye geliyolar :slckıhkıh

Geri