Bilindiği üzere bir süredir kangoomun aydınlatma sistemi üzerinde çalışmalar yürütüyordum. Xenon'dan performans için üretilen halojen sistemlerine kadar pek çok konuda pek çok kaynaktan araştırma yaptıktan sonra orijinalliği de çok bozmamak adına Osram Nightbreaker+ H4 ampullerde karar kılmış ve aracıma montajını gerçekleştirmiştim. Osramlarla alakalı olarak açtığım konuya şuradan göz atabilirsiniz.
Dün de stajdan çıkmış ofise doğru giderken tesadüfen yolum türbeye düştü. Şansıma Haydar abi de oradaydı, kendisiyle de tanıştık çok şükür. Buradan hem Usta'ma hem de Haydar başkan'a selam ederim. Güzel bir sohbetten sonra epeydir aklımda olan ama bir türlü herhangi bir aksesuarcıda denk gelip de alamadığım (denk geldiklerime de güvenemedim açıkçası) Diademler çağırdı sanki beni
Ofise geçer geçmez Özen'den verdim siparişleri. Bir takım aldım ama bu kadar çabuk ulaşacağını beklemiyordum doğrusu. İkincinin siparişini geçtim hemen. Sonrasında da doğruca montajını gerçekleştirdim önlere, oldukça da güzel oldu doğrusu.
Şimdi tek eksiği orijinal Apsuvai Style Turuncu Led Park Ampulleri sanırım :aytuğ
Dün de stajdan çıkmış ofise doğru giderken tesadüfen yolum türbeye düştü. Şansıma Haydar abi de oradaydı, kendisiyle de tanıştık çok şükür. Buradan hem Usta'ma hem de Haydar başkan'a selam ederim. Güzel bir sohbetten sonra epeydir aklımda olan ama bir türlü herhangi bir aksesuarcıda denk gelip de alamadığım (denk geldiklerime de güvenemedim açıkçası) Diademler çağırdı sanki beni

Şimdi tek eksiği orijinal Apsuvai Style Turuncu Led Park Ampulleri sanırım :aytuğ