Aşırı hız ve uykusuzluk..

alicem123

Ali Öztürk, Megane 3 1.5 DCİ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Geçenlerde Çorlu hafa dinlenme tesislerindeydim bir anda ses duydum ve yola baktığımda Fransız plakalı BMW X5 park halindeki tırın altına girdi yolda fren izi yoktu muhtemelen sürücü uyuya kaldı. İçerisinde tek sürücü vardı ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. Allah yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun.
537fdffe865d622223be022b364a2934.jpg

7f6accb1db9ea7d2277833c8b1a21f97.jpg
6884a7a2dc5ee5775c4845e45d201dbd.jpg
6325fa7d9beb28cddd6b0ea26f58b944.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah korusun.............

Off demir yığını . Ve teneke . Şu aşırı hız dan milletimiz akıllanmadı tabakaneye ... yetiştiriyor lar sanki. Ölüm geldikten sonra bahanede işte.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet eylesin.:(

Direkt şoför tarafından girmiş :( çok kötü Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin, dayanıklılık testlerı vs. bunlar sadece satış amaçlı yapılan reklamlar, aşırı sürat, sıcak havanın getirdiği uyuşukluk ve sonuç. Tek gerçek görüntü var oda yukarıdaki..:(

Biz Türklerde bize birşey olmaz mantığı var maalesef. Az kaldı gidince dinlenirim .Acelem var bas gaza.Sorsan herkesin işi acele.

Bir musibet bin nasihatten iyidir denir ama hayatta kalınıp kalınmayacağının garantisi yok . Araç ne kadar kaliteli olursa olsun Allah'ın takdiri ile yaşıyoruz.

Allah araç kullanırken bizlere sabır versin. Trafik farklı bir dünya .Allah rahmet eylesin cümlemizi kaza belalardan korusun İnşallah.

Allah rahmet eylesin. Hangi araba olursa olsun kaput üstünü geçip cam tarafından bu tür yerlere vurduğunuzda kurtuluşunuz yok. Geçen sene ara yoldan devlet yoluna çıkarken soluma baktım araba olmadığından 40-50km/sa hızla devam ederken önümde birden sağ tarafdan gelen bir traktör belirdi frene bile basamadım. Vurdum, emniyet kemerim takılıydı gözlüğüm gözümden fırladı. Traktöre vurduğum an ilk şunu düşündüm, iyiki römorka denk gelmedim...

Allah esirgesin tüm kazalardan. Kötü sonuç gerçekten, Allah geride kalanlara sabır versin. Mekanı Cennet olsun.

Allah rahmet eylesin çok kötü bi durum ya :(

Geri