Aşırı Hızlı Araç Kullanmak ve Kurallara Uymamak

neyznbrak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
BAŞTAN SONA İZLEMELİSİNİZ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok eski ama hatırlamak iyidir.

önce konu tekrarı sandım, ancak diğer konu bu videonun epeyce kısaltılmış haliymiş. sonradan KEŞKE dememek için hatırlamakta fayda var.

bu kazalarda maddi ve can kayıpları ve sadece aranan kişileri etkilerse umrumda değil ancak masum insanların yaşadıklarını düşününce çıldırıyor insan. ne demişler "herkes yaşattığını yaşar bu dünyada" birilerinin sevdiklerinin canını tehlikeye atanlar da aynı şeyleri yaşar da denge bozulmaz dilerim...

1:35'teki çocuğun belgeselini izlemiştim Discovery Channel'da.Mucizevi bir şekilde kurtulmuş.Peki ya kurtulamayanlar...Çok anlamlı bir video gerçekten.Arada bir güncellesek bütün ailemiz görse güzel olur.

Sabah sabah iyi geldi...

Sabah Sabah Yine Tüylerim Diken Diken Oldu.

Allah gostrrmesin ://

samsun yolunda önümde bi kaza olmuştu hep o gelir aklıma.passatla en az 160-170 gıbı bı hızla basmıs adam gıdıyodu karsıdan gelen kamyonun altına gırmıstı , hayatım boyunca unutamam o arka koltuktan cıkardıgımız kucuk kızı :( ertesı gun eskısehır devlet hastanesının bashekımı oldugunu ve aractakı 4 kısının de ( kucuk kız da dahıl) öldüğünü öğrenmiştim milliyetten , çok kötü olmuştum. hız felakettir her zaman..

Sabah sabah iyi geldi...

Sabah Sabah Yine Tüylerim Diken Diken Oldu.

Sabah sabah içimiz kalksın da, yeter ki yüreklerimiz kan ağlamasın bir gün...

samsun yolunda önümde bi kaza olmuştu hep o gelir aklıma.passatla en az 160-170 gıbı bı hızla basmıs adam gıdıyodu karsıdan gelen kamyonun altına gırmıstı , hayatım boyunca unutamam o arka koltuktan cıkardıgımız kucuk kızı :( ertesı gun eskısehır devlet hastanesının bashekımı oldugunu ve aractakı 4 kısının de ( kucuk kız da dahıl) öldüğünü öğrenmiştim milliyetten , çok kötü olmuştum. hız felakettir her zaman..

7 yılımız aynı sınıflarda geçen arkadaşımızı kaybettik biz de aynı şekilde aşırı hızdan kamyon altına girmiş, gencecik yaşta işe giderken...

​Evet seyredilmişti epey önce ama hatırlamakta ve hatırlatmakta fayda var.

Geri