5 Eyl 2012 #11 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 ne alaka simdi bir tasima sirketinde bu amblem ben anlamiyorum.. ne kafasi yasiyorsun sen... neyle tasima yapacaksan onun resmini koy yani...
ne alaka simdi bir tasima sirketinde bu amblem ben anlamiyorum.. ne kafasi yasiyorsun sen... neyle tasima yapacaksan onun resmini koy yani...
5 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #12 atacanaslan RK CLİO III, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2012 Mesajlar 601 Tepkime puanı 0 Puanları 0 doruk230' Alıntı: ne alaka simdi bir tasima sirketinde bu amblem ben anlamiyorum.. ne kafasi yasiyorsun sen... neyle tasima yapacaksan onun resmini koy yani... Genişletmek için tıkla ... ne resmi koycaz abi otobüs resmimi sen fikrini söyle abi....
doruk230' Alıntı: ne alaka simdi bir tasima sirketinde bu amblem ben anlamiyorum.. ne kafasi yasiyorsun sen... neyle tasima yapacaksan onun resmini koy yani... Genişletmek için tıkla ... ne resmi koycaz abi otobüs resmimi sen fikrini söyle abi....
5 Eyl 2012 #13 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 atacanaslan' Alıntı: ne resmi koycaz abi otobüs resmimi sen fikrini söyle abi.... Genişletmek için tıkla ... sen tasimacilik yapacan clio ne alaka....ne resmi koyarsan koy o 403 koy daha mantikli yani..
atacanaslan' Alıntı: ne resmi koycaz abi otobüs resmimi sen fikrini söyle abi.... Genişletmek için tıkla ... sen tasimacilik yapacan clio ne alaka....ne resmi koyarsan koy o 403 koy daha mantikli yani..
5 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #14 atacanaslan RK CLİO III, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2012 Mesajlar 601 Tepkime puanı 0 Puanları 0 abi nerde clio resmi ya sen neyden bahsediyosun ? imzamdan yasak oldugunu ogrendıım kendıı arabamıım resmini koydum onceden şşirket logsu vardıı
abi nerde clio resmi ya sen neyden bahsediyosun ? imzamdan yasak oldugunu ogrendıım kendıı arabamıım resmini koydum onceden şşirket logsu vardıı
5 Eyl 2012 #15 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 atacanaslan' Alıntı: abi nerde clio resmi ya sen neyden bahsediyosun ? imzamdan yasak oldugunu ogrendıım kendıı arabamıım resmini koydum onceden şşirket logsu vardıı Genişletmek için tıkla ... sana ben 1. secenegi kopyalayarak soyledim zaten 1 secenekte bu resim var
atacanaslan' Alıntı: abi nerde clio resmi ya sen neyden bahsediyosun ? imzamdan yasak oldugunu ogrendıım kendıı arabamıım resmini koydum onceden şşirket logsu vardıı Genişletmek için tıkla ... sana ben 1. secenegi kopyalayarak soyledim zaten 1 secenekte bu resim var
5 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #16 atacanaslan RK CLİO III, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2012 Mesajlar 601 Tepkime puanı 0 Puanları 0 eeeee burda nerde clio resmi
5 Eyl 2012 #17 burakdinler Burak DİNLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 6,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 2.logonun sağ tarafındaki yukarı dogru çıkan şekilleri kaldırınca iyi olur...
5 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #18 atacanaslan RK CLİO III, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2012 Mesajlar 601 Tepkime puanı 0 Puanları 0 By atacan036 at 2012-09-05 böyle bişe mi abi ?
5 Eyl 2012 #19 doruk230 Doruk Anıl ALKAN, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 2,488 Tepkime puanı 9 Puanları 0 atacanaslan' Alıntı: eeeee burda nerde clio resmi Genişletmek için tıkla ... secenekleri tekrar paylassana...
atacanaslan' Alıntı: eeeee burda nerde clio resmi Genişletmek için tıkla ... secenekleri tekrar paylassana...
5 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #20 atacanaslan RK CLİO III, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2012 Mesajlar 601 Tepkime puanı 0 Puanları 0 atacanaslan' Alıntı: Arkadaşşlar Atacan Turizm için logo seçiminde kararsız kaldıım siz olsaydanız hangisni seçerdiniz ? 1- 2- Genişletmek için tıkla ... buyur doruk abi..
atacanaslan' Alıntı: Arkadaşşlar Atacan Turizm için logo seçiminde kararsız kaldıım siz olsaydanız hangisni seçerdiniz ? 1- 2- Genişletmek için tıkla ... buyur doruk abi..