Usta Bu Murat abi nin yeni avı olmasın
hızlı ve yakışıklı adam sonuç da

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir..Usta Bu Murat abi nin yeni avı olmasınhızlı ve yakışıklı adam sonuç da
![]()
Bırakta onu Karahan abin düşünsün, kendisi ile irtibata geçen o...![]()
Gelene ne geldin, gidene de ne gidiyorsun demeyiz biz. İnsana yatırım yapıyoruz, başımız üstünde yeri var. Her kör atın bir kör alıcısı vardır.![]()
o değildekimlik sorununa ne yapcaz pembemi mavimi
forumda ablamı dicezz abi mi
ıslık bu konu daha önemli . çünkü sonra tripte atabilirrr silahta çekebilir
![]()
Aşk olsun Karahan, bu konularda kimse eline su dökemezken ben mi dökeceğim, pardon yani...Abi zaten konuda demiş ben sadece elçiyim elçiye zeval olmazgelmek istiyormuş
)
Valla mavi hariç her renk olabilir tam olarak kayıt ne olacak genelde bu renkleri ustam biliyor)
Gelene ne geldin, gidene de ne gidiyorsun demeyiz biz. İnsana yatırım yapıyoruz, başımız üstünde yeri var. Her kör atın bir kör alıcısı vardır.![]()
o değildekimlik sorununa ne yapcaz pembemi mavimi
forumda ablamı dicezz abi mi
ıslık bu konu daha önemli . çünkü sonra tripte atabilirrr silahta çekebilir
![]()
Aşk olsun Karahan, bu konularda kimse eline su dökemezken ben mi dökeceğim, pardon yani...![]()
Konuda bahsi geçen şahısla uzaktan yakından alakam yoktur bende savaştan öğrendim dedi abi ben müsait değilim bu notu ve resmi aykut abiye ulaştır bi bakalım ne diyecek)
Kodumu oturtan Savaş gelsin bu konuda adı geçiyor, açıklama yapma hakkı doğdu. Hem organizasyon sorumlusu o belki bu sebepten organizasyonu iptal edebilir.