Ayna Kapaklarına Folyo Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nativist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nativist

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Uygulama çok basit. Ister ayna kapağını söküp ister sökmeden folyo yapabilirsiniz. Ben fön makinesiyle yapmak istediğim için söküp evde yapıp taktım. Sökmek için aynanın arka altından biraz zorlayın yavaş yavaş çıkıyor zaten tırnaklı. Buyrun resimler :)

94XYv5rl.webp
vuKgvIXl.webp
cpIwQORl.webp

Çok güzel olmuş, elinize sağlık. Farklı uygulama, hiç görmemiştim. Griye turuncu yakismis.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun. Arabamın son hali ön taraf hep turuncu. Konusunu açtım merak edenler bakabilirler.

Elinize Sağlik , Bende Yakin Zamanda Ayni Uygulamayi Yapacağim :eyv :eyv

ya arkadaşlar aramızda cila yapmayı iyi bilen varmı bana detaylı anlatabilcek yardım edebilcek polisajmakinası olmadan.

Elinize Sağlik , Bende Yakin Zamanda Ayni Uygulamayi Yapacağim :eyv :eyv

Güzel duruyor renk kombinasyonu da yakalayınca :)

ya arkadaşlar aramızda cila yapmayı iyi bilen varmı bana detaylı anlatabilcek yardım edebilcek polisajmakinası olmadan.

Yardım bölümü veya sohbet bölümü varsa oraya açarsanız daha iyi olur bence. Ben de bildiğim şeyleri yazarım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

​Emeğine sağlık :eyv

Mükemmel olmuş ellerine sağlık.. bende aynı uygulamayı sisler de yaptım şimdi o rekte bi folyo bulmamız gerekecek sanırım..

Çok başarılı olmuş. Bende aracımın aynalarını , logoları ve marka yazılarını , iç kapı kolu tutacaklarını ve konsolun bir kısmını plasti dip ile sarıya boyamayı düşünüyorm. fotoğrafları paylaşırım daha önce plasti dip kullanan var mı arkadaşlar

çok güzel olmuş elinize sağlık. bu tür folyoları nerelerde bulabiliriz kimler satar?

Geri