16 Şub 2018 #1 merthp Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Şub 2018 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 İc dikiz aynamda fotograftakilekeler var ikinci el aldigim icin sebebini bilmiyorum nasil cikarabilirim? Cif vs denedim Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Şub 2018
İc dikiz aynamda fotograftakilekeler var ikinci el aldigim icin sebebini bilmiyorum nasil cikarabilirim? Cif vs denedim
16 Şub 2018 #2 Bulentinan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 58 Ayna kaplaması bozulmuş camın arkasından. Değişim şart.
20 Şub 2018 #3 omeraktan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2017 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 merthp' Alıntı: İc dikiz aynamda fotograftakilekeler var ikinci el aldigim icin sebebini bilmiyorum nasil cikarabilirim? Cif vs denedim Genişletmek için tıkla ... Ömrü bitmiş artık. Değişim şart. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merthp' Alıntı: İc dikiz aynamda fotograftakilekeler var ikinci el aldigim icin sebebini bilmiyorum nasil cikarabilirim? Cif vs denedim Genişletmek için tıkla ... Ömrü bitmiş artık. Değişim şart. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 Şub 2018 #4 Aktastr Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 merthp' Alıntı: İc dikiz aynamda fotograftakilekeler var ikinci el aldigim icin sebebini bilmiyorum nasil cikarabilirim? Cif vs denedim Genişletmek için tıkla ... Sanki aynaya kimyasal temasi oldugu icin bu hale gelmis gibi gorunuyor. Cikma yada servisten yenisini bir arastir olmazsa SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merthp' Alıntı: İc dikiz aynamda fotograftakilekeler var ikinci el aldigim icin sebebini bilmiyorum nasil cikarabilirim? Cif vs denedim Genişletmek için tıkla ... Sanki aynaya kimyasal temasi oldugu icin bu hale gelmis gibi gorunuyor. Cikma yada servisten yenisini bir arastir olmazsa SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi