Aynalar da tamam.. sıradaki gelsin :)

turbogtr55

Ahmet KAYMAK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
malzemeler zımpara + önceden yaptırdığım gövde rengi sprey boya + maskeleme bandı + bol miktarda gazete... ve en önemli malzeme can sıkıntısı :)

verniğim de olsaydı iyiydi ama yoktu maalesef...

dsc0635.webp

dsc0636.webp

gündüz son halini çeker paylaşırım...

gündüz gözüyle çektiğim fotoğraflar ve sonuç... fena değil gibi :)

dsc0637.webp

dsc0638.webp

Son düzenleme:
maşallah:masallah​sprey boyayla rengi tutturmuşsun bunun bir yolunuda keşke ben bulabilsem göz kararımı yoksa boya koduylamı buluyorsun rengi?

Boya koduyla abi... bizzat arabanın kendi rengi... oto boyası satanlar güzelce basınçlı tüpe de basıyıolar çok kullanışlı oluyor... 15-20 tl civarıda bir fiyatı var...

2.fotoda tüpün boyutuda görünüyor.. örneğin panjuru tek tüple boyadım(3-4 kat) aynalarıda 3 er kat boyadım daha yarısı dolu :)

Boya koduyla abi... bizzat arabanın kendi rengi... oto boyası satanlar güzelce basınçlı tüpe de basıyıolar çok kullanışlı oluyor... 15-20 tl civarıda bir fiyatı var...

bunu yeni öğrendim çokta iyi oldu sağolasın da boya kodumu nasıl öğrensem acabahımm

Abi 19 larda bagaj halısının altında yazıyo ama 11 kerde nerde yazıyo bilmiyorum... biyelerde yazması lazım ama :)

Abi 19 larda bagaj halısının altında yazıyo ama 11 kerde nerde yazıyo bilmiyorum... biyelerde yazması lazım ama :)

Dimi ama
:)):))​hemen 11'ci dostlara sarkayım bizdede biryerde yazıyordur mutlaka....

​MaşAllah gittikçe güzelleşiyor hocam, kazasız belasız.:eyv

maşşaallaah nazar değmesin inşallah :)

Geri