Aynalara led sinyal uygulaması

blackdiamond

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aliexpressten led sinyal aldım 22 tl ye. elektriği çamurluktan aldık vidayla aynaya sabitledikten sonra macunla etrafını kapattık ve boyadık. Biraz rütuj istiyo ondan sonra daha güzel olacağı düşüncesindeyim
XP6VW7.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel olmuş elinize sağlık [emoji122]

Iscilik biraz daha ince olsa belli bike olmayacak cinsten. Ama oda sanki aynaya gore parca buyuk olmus. Ama emek guzel elinize saglik. Guzel olmus

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Megan 1 bolumu oldugunu gorur gornez meganne yorum yazmistir dedim ama hayret goremedim. Ama eminim birazdan gelip serviste yaptir diye giris yapar. Kendilerine burdan selamlar :))

megane 3 hb lerde sinyaller aynalarda ancak led değil acaba bu aliexpresste ki ledleri uydurabilir miyiz ?

Aliexpressten led sinyal aldım 22 tl ye. elektriği çamurluktan aldık vidayla aynaya sabitledikten sonra macunla etrafını kapattık ve boyadık. Biraz rütuj istiyo ondan sonra daha güzel olacağı düşüncesindeyim
XP6VW7.webp

Biraz daha özenseymişsin geçişler belli bile olmayacakmış:eyv Uzaktan sinyal çalışırken ki videosunuda bekliyoruz. Eline sağlık.

Biraz daha özenseymişsin geçişler belli bile olmayacakmış:eyv Uzaktan sinyal çalışırken ki videosunuda bekliyoruz. Eline sağlık.
Zımparayla tekrardan üzerinden geçip boya atıcam :) en kısa zamanda video çekip atıcam :))

Elinize sağlık.Güzel olmuş.

XP6VW7.webp

Megan 1 bolumu oldugunu gorur gornez meganne yorum yazmistir dedim ama hayret goremedim. Ama eminim birazdan gelip serviste yaptir diye giris yapar. Kendilerine burdan selamlar :))

eline koluna sağlık...macun dediğin nasıl bişi, nasıl yapıyon hacı

artık az ve öz konuşuyorum hacı :D

Geri