Az Daha Yanıyordum :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Suç bende aslında daha önce hiç gitmediğim bir elektrikçiye bırakırsan arabayı olacağı bu:(Altı üstü iç düğme aydınlatması,geri lambaları vs yapacaktı aldım arabayı önce teyp sapıttı dedim herhalde temassızlık var vs sonrasında gaz aldım haydaa basarım basarım kontak yok:(ışıklar yanıyor makinada tık yok:(vurdurararak çalıştırdım mecbur bir acı ilki yaşayarak:(az daha gittim anaa ön kaputtan yoğun bir duman:(hemen kaputu açtım tamda gazın beyninin üzerindeki kablolar yanıyor:(çektim kutup başını çıkartıp sağa geldim eve hani kesseler damla kanım akmaz modlarında öyle kaldım ne yapacağımı düşünerek:(durduk yere sağlam arabayıda bozduk milim farkla yanmaktan kurtulduk en güzelide tüm bunları yaşamak için cebimizden çıkarıp 30 tl verdik ya:pislik:pislik:pislik:sinirli

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...

offf. geçmiş olsun abi, büyük tehlikeler atlatmışsın. verilmiş sadakan varmış

Geçmiş olsun dostum. Bildiğin ustalardan şaşmayacaksın. Senin başına gelenlerden bunu anlıyoruz. İnşallah o elektirikçiyi hemen bulur ve gereken neyse hiç ücret vermeden yaptırısın. Tekrar geçmiş olsun.:sinirli

offf. geçmiş olsun abi, büyük tehlikeler atlatmışsın. verilmiş sadakan varmış

işin garibi bugün elinde bebek gariban bir kadına içim acıdı sadaka verdimdi hakikaten sonra kendim bile şaşırmıştım var her işte bir hayırda...............

Geçmiş olsun...

aynen öyle abi. demekki o söz böyle durumlarda boşuna söylenmiyor.

​Geçmiş olsun abi sana birşey olmamış şükür.

​Geçmiş olsun başkan...

geçmiş olsun abi

Geri