Epey önce açmıştım konusunu taaaaaa 2003'te ve ödediğim bir borç yüzünden lbt diye birşey musallat olmuştu amanın garip mesajlar tehdit gibi telefonlar en sonda yasal takip koymuşlardı yani kredi vs'de çekemiyordum.İlgili bankayı arıyorum valla biz devrettik der,bunları ararım ödeyeceksiniz diye car car çığıran bir hatun.Yaw ödeyelimde ne borcu diyorum ha onu söyleyemezlermiş vs vs vs.Bende işi gücü bıraktım mail bir yandan telefon bir yandan dümdüz gittim artık
Sanıyorum bugün gelen mail pes ettiklerine dair umarım yasal takipmi oda neyse kalkmıştırda diğer dertlerimide çözerim.Aslında bunlara tazminat davası açmakta varya serde neyse başımda bu kadar dert varken daha kurcalamayayım bariroadfox
Gelen mailde böyle umarım işkence bitmiştir yoksa boşunamı sevinmece
Sayın KEREM SAYARI,
Talep ettiğimiz sürede, bankadan gerekli evrakların sağlanamaması nedeniyle, ilgili borç geri temlik edilmiştir. İlgili borcun LBT Varlık ile herhangi bir ilişkisi kalmamıştır.
LBT Varlık olarak bu süreçte, bizden kaynaklanmayan nedenlerle, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
LBT VARLIK YÖNETİM A.Ş.

Gelen mailde böyle umarım işkence bitmiştir yoksa boşunamı sevinmece

Sayın KEREM SAYARI,
Talep ettiğimiz sürede, bankadan gerekli evrakların sağlanamaması nedeniyle, ilgili borç geri temlik edilmiştir. İlgili borcun LBT Varlık ile herhangi bir ilişkisi kalmamıştır.
LBT Varlık olarak bu süreçte, bizden kaynaklanmayan nedenlerle, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
LBT VARLIK YÖNETİM A.Ş.