Babalar Gününüz Kutlu Olsun...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Ailemizdeki bütün Babaların ve Baba adaylarımızın bu özel gününü kutlarım...:eyv

7815_518760044840556_1393448299_n.jpg

Seninde Abi :eyv

Tüm babaların bu özel günü kutlu olsun allah babalarımızı başımızdan eksik etmesin daha tatmadığım bir duygu ama eminimki fedakarlığın sevginin en son noktası baba olmaktır

Bende tüm babaların (kendim dahil :)) ve baba adaylarının babalar gününü kutluyorum. (Fahri baba adayları da dahildir.)

"Çocuklarının ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olduğunu görmek babalar için en büyük mutluluktur. Bir ağaç gibi ailesine kol kanat geren tüm babaların ve baba adaylarının, Babalar Gününü kutlarım..."

Babalar gününüz kutlu olsun. Daha nice sağlıklı güzel günlere inşallah.:eyv

qwqwqwAslında karşıyım bu günlere ama yarın bekliyorum bakalım hatırlanacakmıyım diye aldığım istihbarata göre biri harçlıklarından bana güzel bir reno anahtarlığı alma çabalarındaymışqw

Tüm Babaların Babalar Gününü Kutlarım, Umarım Benimde İleride Babalar Günümü Kutlayacak Evlatlarım Olur qw

qwqwqwAslında karşıyım bu günlere ama yarın bekliyorum bakalım hatırlanacakmıyım diye aldığım istihbarata göre biri harçlıklarından bana güzel bir reno anahtarlığı alma çabalarındaymışqw

Bana'da Rusya Taraflarından o Yönde Bir İstihbarat Geldi Kerem Abi hihi

Son düzenleme:
Tum babalarin babalar gunu kutlu olsun. Darisi basimiza artik :)

boşuna demiyorlar
Anamın duası, Babamın gölgesi yeter diye.
Allah ne annemizi ne babamızı başımızdan eksik etmesin inşallah.

Geri