Babamızın Hayrına Demiyoruz 9-11 Gardaştır Diye :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş

Hani r.u...:D

​Sen varya adamsın adam.:D

Aman Allahım ... o inişler o çıkışlar yokmu birde havası. bitiyorum... yeminle şu arabalar tekrardan yeni kasa olarak iç donanımı değiştirilerek sunulsa tutar. içinde yeni motor az değişik tasarım esp si abs asr air süspansiyon filan offf hayali bile yeter rand lover halt yer yanında.

Aman Allahım ... o inişler o çıkışlar yokmu birde havası. bitiyorum... yeminle şu arabalar tekrardan yeni kasa olarak iç donanımı değiştirilerek sunulsa tutar. içinde yeni motor az değişik tasarım esp si abs asr air süspansiyon filan offf hayali bile yeter rand lover halt yer yanında.

Başkanın amacı da böyle zaten, yaza, cize R9 ve R11'i sonunda Mais'e yeniden tasarlatmak ..
:)

bunu bilmiyordum işallah başarır ve Altın Örümcek Ödülünü Kazanır. :bravo Bir Güneş Yeniden Doğacak. qw

örümcek derken başkanım:)):)):))

​Yazın trendi klasik otomobiller beyler hiç sevinmeyin captur yeni megane felan :))

​Yazın trendi klasik otomobiller beyler hiç sevinmeyin captur yeni megane felan :))

harbiden öyle :D öyle bir kullanıyorlarki bayanlar bile :D canım çekiyor diyom ben bu kadar fazla para niye verdim la hem beni geçiyor hem keyifli :D hemde onunda ayağı yerden kesiliyor. hehe

Geri