Bagajdan su alma problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zaokal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaokal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar gecen hafta hep yağmurluydu,bagajın sağ arka tarafının paspasının alttan ıslak olduğunu gördüm,daha önce başına gelen varmı ne yaptınız neden yapar nerden su alır bilgi verirmisiniz,teşekkürler...

forumda aynı konu vardı yine yazaym burayada stop lambalarının bulundugu panel kısmından bagaj fitilinin oldugu noktalardan alıyor genelde zaten stop kısmına bagaj içinden bakarsan paspas kısmını kaldırıp arkasına bakman gerekiyor su izi kendini beli ediyor

forumda aynı konu vardı yine yazaym burayada stop lambalarının bulundugu panel kısmından bagaj fitilinin oldugu noktalardan alıyor genelde zaten stop kısmına bagaj içinden bakarsan paspas kısmını kaldırıp arkasına bakman gerekiyor su izi kendini beli ediyor
teşekkürler muhakkak bakicam,peki çözümü nedir

Hocam benim arkadaşın fluence de aynı sorun vardı,ustaya götürdük bagaj havalandırma kapakçıklarından oluyormuş oralardan alıyormuş suyu.tampon sökülüp silikon çekildi 100₺'ye hallettik.

Hocam benim arkadaşın fluence de aynı sorun vardı,ustaya götürdük bagaj havalandırma kapakçıklarından oluyormuş oralardan alıyormuş suyu.tampon sökülüp silikon çekildi 100₺'ye hallettik.
teşekkürler bende bir ustaya baktırıcam

Aynı sorun bendede var.2020 megane 4 arac istanbulda yasiyorum 3 4 gundur arac disarda dun sabah paspasi kaldirdim sağ arka stopun hemen altindaki meges ten alt havuzdan ve kilit dbagaj kilit demirinin plastigini kaldirdigimda oradada su vardi

%2f8c%2f52%2f7b%2f8c527b47e8978c9e2a7320cf8a88c0e3.webp

Geri