Bakım mesajı

ertanuyguner

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yaklaşık 1 haftadır Bakıma 30 gün kaldı yazıyor. 30 dan geri saymıyor. Bir sorun olabilir mi? Tecrübesini ekleyenlere şimdiden teşekkürler.

10 ar 10 ar sayiyor geriye dostum bildigim kadariyla. Yani bi dahaki mesajlar '20 gun kaldi ve 10 gun kaldi' seklinde olacak.

Evet. Bugün 20 gün kaldı yazıyor :) İlgine teşekkürler.

Eyvallah dostum. Hatta baska bir bilgi daha, bakım zamanı gecince hız ekranında ki kırmızı ingiliz anahtarı uyarısı sürekli yanık kalıyor, mesajlarda 'acil bakım yaptırın' uyarısı yazıyor. İnsanı geren bi uyarı (:

Eyvallah dostum. Hatta baska bir bilgi daha, bakım zamanı gecince hız ekranında ki kırmızı ingiliz anahtarı uyarısı sürekli yanık kalıyor, mesajlarda 'acil bakım yaptırın' uyarısı yazıyor. İnsanı geren bi uyarı (:
Kendin silebilirsin... :)

Aaa nasıl siliniyor abi? Uyarı ışığı'da sönüyor mu o önemli (: bakıma geleceğiz size her türlü ama olsun yine de öğrenelim.

Uyarı ışığı da sönüyor, bakıma kalan süre 12 ay, km 20.000 olarak değişiyor...

Kartı yuvasına tak, ışıklar gelsin sonra silecekte ki düğmeden bakım zamanına gel, alt veya üst düğmeye basılı tut ekran sıfırlanır, ışıkta söner kardeşim...

Kartı yuvasına tak, ışıklar gelsin sonra silecekte ki düğmeden bakım zamanına gel, alt veya üst düğmeye basılı tut ekran sıfırlanır, ışıkta söner kardeşim...
teşekkürler abi servise gideceğiz tabi yanmadan ama son 10 gün 2. yıl dolmasına olaki servise gidemeyiz zaruri durumlardan bilgiyi kullanmak gerekebilir

Geri