Bakım önerisi 1,5 dci - 65 bg

erhanizmir2001

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba

2011 model 65 bg 1,5 dci 118.000 de arabamız var ve bakım yaklaştı. Daha önce mobil 1 5000 serisi yağ kullanmıştım ama bu sefer ELF evolutıon 900 sxr 5w40 yağ aldım ama henüz bakım yaptırmadım. bu yağ ile performans nasıl olacaktır. daha önce kullananınız oldu mu?

ELF sentetik teknolojisi ile üretilen çok yüksek performanslı, tüm dizel binek araçlar için tasarlanmıştır.
En iyi performans ï€*Özellikle zaman içerisinde oluşabilecek aşınmaya karşı motoru mükemmel bir şekildekorur.Mükemmel motor temizliği ve koruması ï€*Mükemmel motor temizliğini garanti eder.Çok soğuk hava koşullarında daha kolayçalıştırmaDaha uzun motor ömrüï€*Yüksek sıcaklığa ve oksidasyona karşı mükemmel koruma özelliği sayesinde zorluşartlar altında dahi performansını muhafaza eder.ï€*Soğuk çalıştırmada motor elemanlarının hızla yağlanması dolayısıyla motorun daha uzunömürlü olmasını sağlar.Uzatılmış yağ değişim aralıkları ï€* Daha uzun yağ değişim aralığı sağlar.
Bütün dizel motorlarda (özellikle sonteknolojiyle geliştirilmiş olanlarda) Binek otomobillerin ve kamyonetlerin turbo şarjlı veya tabii emişli dizel motorlarının hepsiiçin uygundur.En zorlu şartlarda ï€*Her tür yol şartlarında (şehiriçi, otoban), en zorlu şartlarda bile mükemmel koruma veperformans sağlar.Hızlı sürüşlerde ï€*Bütün sürüş tiplerine, özellikle güçlü (yüksek hızlı) sürüşlere uyumludur.Her mevsimde, en soğuk hava koşullarında bile ï€*Motor üreticilerinin uzatılmış motor yağı değişim aralığı taleplerini karşılayacak şekildeözel olarak üretilmiştir.
Çok isabetli bir karar.

Geri