Bakıma 30 gün kaldı

yilmazcalisir1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi böyle bir yazı çıktı biraz önce aracım da bakıma 30 gün kaldı diye aracım yeni 8 aylık bir araç geçen ay lastik ve rüzgar sesi için aracı bogazici maise bırakmıştım bilgisi olan var mı ??

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracın bakımı dolmadan ise servise götürüp düzelttirebilirsiniz

Araçlarda bakım sırası şu şekilde
1 sene dolmadan veya 10 bin 15 bin km yapınca servise verilir km çok fazla yaptıysanız ortalama km ile çıkardığı gündür uzun yolculuk sonrası hızlıca düşer bile sizi bilgilendirir bakıma kadar idare ederseniz takmazsanız bekleyin ama km side gelince götürmeniz servisle aranızı sıcak tutar.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6000 km de suan servise götürüp yine de bilgi alicam 20.000 km De bakıma gel demişlerdi yorumlar için çok teşekkürler iyi forumlar arkadaşlar eksik olmayın

Bende de 20 gün kaldi diyo. Ancak benimki doğru. Gecen yil 30 temmuzda yaptirmistim.

Benim Turbo GT-Line 11000km oldu 7.ayındayız, 20.000 i beklemeden soksam mı diyorum 15.000 de felan, ilk bakımı olacak yağı pistir diye aklımdan geçirdim. Bir de benim silecekler atlama yapmaya başladı, gacır gucur ses de çıkarıyor. Sileceği yetkili servisten mi alayım yoksa Bosch'un AeroTwin serisini övüyorlar baya ondan mı sipariş vereyim.

Herkese merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi böyle bir yazı çıktı biraz önce aracım da bakıma 30 gün kaldı diye aracım yeni 8 aylık bir araç geçen ay lastik ve rüzgar sesi için aracı bogazici maise bırakmıştım bilgisi olan var mı ??

''rüzgar sesi için aracı bogazici maise bırakmıştım bilgisi olan var mı''

bir an aracını kaybetttiğini ve bize sorduğunu anladım :) Kendime çok çikin güldüm :)

Geri