"Bakıma kalan zaman"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bambam11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bambam11

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Geçtiğimiz ay araca bakım yapıldı. Bugun menuleti dolaşırken bakima kalan ekranında bir sey yazmadigini gördüm. 9500 km gibi bir değer yazması gerekmiyor mu ya da 11 ay. Aracım clio4 icon.

Sizlerde durum nedir? Yardımcı olabileceklerden yorum bekliyorum

hayır bakıma belli bir süre kaldığında açılıyor diye biliyorum.

Kontağı açın motor çalışmasın, göstergedeki bakıma kadar gidilecek mesafe nin üstüne geldiğinizde silecek kolu üzeindeki seçim tuşlarından birine 5sn boyunca basılı tutun.

Kontağı açın motor çalışmasın, göstergedeki bakıma kadar gidilecek mesafe nin üstüne geldiğinizde silecek kolu üzeindeki seçim tuşlarından birine 5sn boyunca basılı tutun.

O sıfırlama değil mi

Hayır, sıfırlama 10sn basılı tutunca oluyor.

Cok mantiksiz geldi kusura bakmayın. Zaman mi tutacagiz?

Benim clio4 üm yok, ama arkadaşımın var, arada karıştırıyorum güzel özellikleri olduğu için, ikisinin farklı olduğunu iyi hatırladığımdan az önce aradım kendisini durumu anlattım aynen senin dediğin gibi ancak bazıları farklı dedi. Bazılarınınki ortalama hız ekranında 5sn tutunca açıyor dedi. Birde onu deneyin isterseniz.

O da ortalama hızi sifirlayacaktir. Ama denerim mühim değil

Kendi aracım olsa denerim üşenmem. Youtube da birtane video buldum 55.sn de gösteriyor ama araçdan araca değişiyor galiba.

Kalan zaman 1000 Km kalınca aktif oluyordu sanırım.Ben ilk 20000 bakıma götürmeden önce 19000 km de 1000km den geri saymaya başlamıştı.Clio4 lerde de aynıdır sanırım.

Geri