Gördüğüm kadarıyla söküp takmada üzerine yok Emre. Resim ve videoları beklemedeyim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim Usta'mHayırlı olsun kardeşim,faydalı bir donanım...
Montajı eylül ekim sonu gibi yeni araca yapmayı planlıyorum artık megane 2 , corolla ,cruze hangi araç olursa markada kararsızız detaylı montaj anlatıcağımMontajı merakla bekliyoruz![]()
Kubilay abim çok teşekkür ederim tam istediğim gibi bir uğraş çıktı bana vallahiBu iş senin işin Emre sana güveniyorum![]()
Abi ben söküp takma işlerine bayılırım , aracı aldığım ilk gün komple soyup izolasyon yapmıştım kapı döşemelerine kadar . megane 2 alsam en fazla 1 sene sonra onuda tavana kadar soyup izolasyona girişirimGördüğüm kadarıyla söküp takmada üzerine yok Emre. Resim ve videoları beklemedeyim.![]()
Kışa Doğru Bende Orjinal Rus Malı Olan ve Lada İçin Üretilen Koltuk Isıtma Setlerinden Almayı Düşünüyorum 275 Lira Burada Ön 2 Koltuk Fiyatı, Gerçekten Çok Güzel Bir Donanım Tek Sıkıntı Zaten Benim Kalorifer Güneş Gibi Yakıyor Koltuk Isıtmaları'da Taksam Arabayı Yakarmıyız ? Diye Düşünüyorum qw