Arkadaşlar Merhaba ;
Yaklaşik 5 6 Gündür Bakim İşi İle Uğraştiğimdan Aranizda Çok Aktif Olamadim , ALLAH'a Çok Şükür Bugün Akşama Kadar Süren Çalişmanin Ardindan Tamamen Sona Erdi ve Derin Bir Nefes Aldik..

Değişen Listemiz ;
* Baski Balata
* Triger Seti
* Alt Sağ Sol Salincak
* Egzantrik Dişlisi
* Devir Daim Pompasi
* Direksiyon Kutusu
* Kayişlar ve Bilyalar
* Yağ , Benzin , Polen , Hava Filtreleri
* Orjinal Yay Yerine , 5 cm Eibach Sportline Yay
* Orjinal Hava Filtresi Yerine , Spor HKS Mantar Filtre
* 5 kg Motor ve Şanzuman Yaği
* Antifiriz Suyu
* Komple Motor Bakimi ve Temizliği
Araba Gercekten Kendine Geldi Arkadaşlar Aslinda Herhnagi Bir Servis İşiği vs Yakmamişti Ben Kendim İsteğimle Değiştirdim Hepsini İyikide Değiştirmişim..

Bunlarda Fotograflarimiz ;
5 Lik Yaydan Çok Korkmuştum Çokmu Düşer Acaba ? Keske 3.5 'Luk Alsaydim Diye Kendi Kendimi Yedim Fkat İyikide 3.5 Luk Almamişim Boşa Para Vermiş Olucaktim.. 5 lik Yayi Tavsiye Ederim Arkadaslar 3.5 Alip Paranizi Çöpe Atmayin Çok Düşmez..

Buda Mantak HKS Hava Filtremiz Gercekten Ses İnanilmaz Kesinlikle Tasiyemdir.. Orjinal Borulari Kullandik Sadece Uc Kismi Orjinale Göre Büyük Oldugu İçin Özel Bir L Boru Yaptirdik Kaynakçidan..
Buda Final Arkadaşlar , Motorumuzun Temizliği Yapilip Bir Sonraki Bakima Kadar Açilmamak Üzere Kapanmiş Bulunmakta..

Bir Maşallahi Eksik Etmeyin .. Saygilar...
Yaklaşik 5 6 Gündür Bakim İşi İle Uğraştiğimdan Aranizda Çok Aktif Olamadim , ALLAH'a Çok Şükür Bugün Akşama Kadar Süren Çalişmanin Ardindan Tamamen Sona Erdi ve Derin Bir Nefes Aldik..

Değişen Listemiz ;
* Baski Balata
* Triger Seti
* Alt Sağ Sol Salincak
* Egzantrik Dişlisi
* Devir Daim Pompasi
* Direksiyon Kutusu
* Kayişlar ve Bilyalar
* Yağ , Benzin , Polen , Hava Filtreleri
* Orjinal Yay Yerine , 5 cm Eibach Sportline Yay
* Orjinal Hava Filtresi Yerine , Spor HKS Mantar Filtre
* 5 kg Motor ve Şanzuman Yaği
* Antifiriz Suyu
* Komple Motor Bakimi ve Temizliği
Araba Gercekten Kendine Geldi Arkadaşlar Aslinda Herhnagi Bir Servis İşiği vs Yakmamişti Ben Kendim İsteğimle Değiştirdim Hepsini İyikide Değiştirmişim..

Bunlarda Fotograflarimiz ;

5 Lik Yaydan Çok Korkmuştum Çokmu Düşer Acaba ? Keske 3.5 'Luk Alsaydim Diye Kendi Kendimi Yedim Fkat İyikide 3.5 Luk Almamişim Boşa Para Vermiş Olucaktim.. 5 lik Yayi Tavsiye Ederim Arkadaslar 3.5 Alip Paranizi Çöpe Atmayin Çok Düşmez..

Buda Mantak HKS Hava Filtremiz Gercekten Ses İnanilmaz Kesinlikle Tasiyemdir.. Orjinal Borulari Kullandik Sadece Uc Kismi Orjinale Göre Büyük Oldugu İçin Özel Bir L Boru Yaptirdik Kaynakçidan..

Buda Final Arkadaşlar , Motorumuzun Temizliği Yapilip Bir Sonraki Bakima Kadar Açilmamak Üzere Kapanmiş Bulunmakta..

Bir Maşallahi Eksik Etmeyin .. Saygilar...