Perşembe günü Bambam'a biraz bakım yaptıralım, 6cm FK yaylarımızı takalım dedim, bastık gittik Onur abiyle başkent'e dediler işi uzun bugün yetişmez, perşembe akşamdan bıraktık aracı, ben işlerimden dolayı sabah aracın başına gidemedim, sabahın 9undan itibaren oraya buraya koşturan, bambam'ın başında duran güzel insanlara buradan teşekkürü borç bilirim...
Öncelikle Onur Abi ve Ayberk'e daha sonra gün içinde hiç bizi yalnız bırakmayan Erdi ve Mert'e haberleri olsa kesinlikle bizi yalnız bırakmayacak diğer tüm RFC üyelerine teşekkürler...
iç ses: çok duygusal oldu , neyse...
cuma tam gün orasını burasını kurcaladılar, saat gibi çıkardılar Bambam'ı...torsiyonlar paslanmış malesef pas sökücüyü boca edip belki açılır dediler...bi süre şahin taksi spec gezecez bakalım...
Neyse ahanda fotolar:
Bambam YZM'ye göre 1cm aşağıda....ölçüm sonucudur:
Koşuşturmacadan, geyikten çok fazla fotoğraf çekemedik...bu kadar
Öncelikle Onur Abi ve Ayberk'e daha sonra gün içinde hiç bizi yalnız bırakmayan Erdi ve Mert'e haberleri olsa kesinlikle bizi yalnız bırakmayacak diğer tüm RFC üyelerine teşekkürler...
iç ses: çok duygusal oldu , neyse...
cuma tam gün orasını burasını kurcaladılar, saat gibi çıkardılar Bambam'ı...torsiyonlar paslanmış malesef pas sökücüyü boca edip belki açılır dediler...bi süre şahin taksi spec gezecez bakalım...
Neyse ahanda fotolar:

Bambam YZM'ye göre 1cm aşağıda....ölçüm sonucudur:

Koşuşturmacadan, geyikten çok fazla fotoğraf çekemedik...bu kadar