BAM&TRS Coupe Motorlara Bahçe Hortumuyla Dalmaca :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla az olmuş, içine,bagaja girişseydiniz (: bide orda amca var Semihi izliyor.

Valla iç dış daldık Onur emmi, o sıralar yorulduk iyice foto moto gelmedi aklımıza...O arkadaki amca Semih'in kayınpeder...izledi izledi daha fazla dayanamadı, "Siz manyaksınız oğlum" hehe dedi çekti gitti...biz işimizi bitirdikten sonra da 15dkda kendi arabasını yıkadık :D:D:D

Valla iç dış daldık Onur emmi, o sıralar yorulduk iyice foto moto gelmedi aklımıza...O arkadaki amca Semih'in kayınpeder...izledi izledi daha fazla dayanamadı, "Siz manyaksınız oğlum" hehe dedi çekti gitti...biz işimizi bitirdikten sonra da 15dkda kendi arabasını yıkadık :D:D:D

Kayınbaba noktayı koymuş. ahh damat vahh damat (:

:D tam komedisiniz valla
bobinlere su kaçmadımı peki...

abi nasıl yıkıyonuz böyle rahat bu motorlarda beyin yokmu :D

Maaşallah arabalara. Kayınpeder araba hastası iki kişiyi aynı anda görünce tutamadi kendini demek:) BENDE GEÇEN gün hortum'la girdim meggy'in motoruna ilk çalışma'da benzin'de bir iki öksürdü tiksirdi düzeldi sonradan. Elinize saglık :eyv

Maaşallah arabalara. Kayınpeder araba hastası iki kişiyi aynı anda görünce tutamadi kendini demek:) BENDE GEÇEN gün hortum'la girdim meggy'in motoruna ilk çalışma'da benzin'de bir iki öksürdü tiksirdi düzeldi sonradan. Elinize saglık :eyv

bizde varken bundan kesinlikle ellemeyin diyolardı serviste allah allah çok ilginç ya :)

herkes öyle der ama motor'u da temizlemek gerek hele Benim gibi köyde toz toprağın için de olursan başının çaresine kendin bakarsın. Biraz öksürüyor araba düzeliyor. Sıkıntı yok ama yine'de sen yapma :D

valla ben 4-5 yıkattım bir tek LPG beyni gitti bir kere su temasından dolayı sapıttı benzinde takılı kaldı araba onun dışında hiç bir şey olmadı.
Tertemiz olmuş ellerinize sağlık arkadaşlar ;)

Sen kalk teeee ankaralardan oralara git sonra bide üstüne araba yıka yav ankarada hergün yıkıyosunuz zaten orda bari rahat bırakın makınaları denızın nemınden havasından biraz üzerlerine bulaşsın arabalar bi ısınsın bu sene ankara nın kışı insan gibi olmadı hehe

hay maşallah araçlar cincik gibi olmuş tertemiz :)

Geri