BAM&TRS Coupe Motorlara Bahçe Hortumuyla Dalmaca :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayınbaba noktayı koymuş. ahh damat vahh damat (:

:D :D araba konusunda ben ne kadar titizsem kayınpeder de o kadar zıttıdır. yağmurdan yağmura... :)
ama bi tanedir.. allah herkese benimki gibi kayınpeder versin :)

:D maşallah coupelere..

video da koruma falan yok bildiğin hortumla bobinler yıkanmış :D :D

şahsen onu bunu bilmem :D baba arabayı direk alıyor gidiyorum motoru kafadan yıkıyorum valla :D olmaz böyle içim gitti yaw :D

118ivy.jpg

Panpaaaa akşam bizeee gelsene bu foton favorim hehe

video da koruma falan yok bildiğin hortumla bobinler yıkanmış :D :D

Temiz bobin iyidir +5bg hehe

şahsen onu bunu bilmem :D baba arabayı direk alıyor gidiyorum motoru kafadan yıkıyorum valla :D olmaz böyle içim gitti yaw :D

Valla kardeşim K4M'de birşey olmuyor, ben ikidir bu şekilde yıkıyorum Semih canı sıkıldıkça bu şekilde yıkıyor motoru...Hatta benim motoru ilk yıkadığımızda hortum yoktu ağzına kadar dolu kovayı motorun tepesinden dökmüştük...Bundan sonra da yılda iki kere basarım hortumu motora ama beyinleri xenonları poşete sardıktan sonra...senin motor bir de dizel nolur bilemem hiç tecrübem olmadı, K4M olsa itfaiye hortumuyla dal diyecem ama 1.5DCiRS napar bilemedim...:confused:

Temiz bobin iyidir +5bg hehe

Valla kardeşim K4M'de birşey olmuyor, ben ikidir bu şekilde yıkıyorum Semih canı sıkıldıkça bu şekilde yıkıyor motoru...Hatta benim motoru ilk yıkadığımızda hortum yoktu ağzına kadar dolu kovayı motorun tepesinden dökmüştük...Bundan sonra da yılda iki kere basarım hortumu motora ama beyinleri xenonları poşete sardıktan sonra...senin motor bir de dizel nolur bilemem hiç tecrübem olmadı, K4M olsa itfaiye hortumuyla dal diyecem ama 1.5DCiRS napar bilemedim...:confused:

fena kilitim bu motor yıkama olayına :D

...senin motor bir de dizel nolur bilemem hiç tecrübem olmadı, K4M olsa itfaiye hortumuyla dal diyecem ama 1.5DCiRS napar bilemedim...:confused:

dizel motoru yıkamak daha kolay. buji yok :D daya hortumu, bas kovayı, çek norkeyi:halay

dizel motoru yıkamak daha kolay. buji yok :D daya hortumu, bas kovayı, çek norkeyi:halay

sevdim bu cümleyii :D :halay:halay:halay:halay

Geri