Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arac bnm eski aracim 2008_2010 arasi bu basikligiyla 60.000 km gezdm..bu basiklikla yurumez diyenler olabilir ama cayir catir gezdk bu halylede) hatta resmlerde tekirdag yolunda tampon ayaklarnn kasmasi normal kedigozundeaskida kaliyordum) 2013 yazinda daha basik 1.6 sport ile gorusmek uzere)
Daha iyi bi clion warsa cekelm yan yana bndeki yeni clioyla hem resm cekers hemde arabani izler tedavi olurus o snn berbt dedgn araba icin 2yil ugrastim 2 yil icinde hep elimden geldigi kadar degisiklikler yaptim
Daha iyi bi clion warsa cekelm yan yana bndeki yeni clioyla hem resm cekers hemde arabani izler tedavi olurus o snn berbt dedgn araba icin 2yil ugrastim 2 yil icinde hep elimden geldigi kadar degisiklikler yaptim
araç vts ile takas yapılıp bursaya benım arkıma satıldı daha sonra da elazıga gıttı sanırım ama son halini görmeyin arkadaşlar facia leş adamlar berbat etmısler aracı hatta plakası su an elımızde TE 9787 . siz aracı hep bole hatırlayın