Baski balata değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar, Debriyaj seti değişimi yaptıracağım zamanı geldi sanırım. Bu aralar yaptıran var mı? Veya ne kadara mal olur bilgisi olan var mı acaba? Serviste mi dışarıda mı yaptırmalı fiyat farkı ne kadardır. Tşk.

kesinlikle dışarıyı öneririm servis bayağı bir fiyat çekiyor önceki aracımız symbol de değiştirmiştik işçilik parça her şeyi içinde 500 küsür lira tutmuştu aracın çekişi büyük oranda rahatlıyor ve yakıtıda etkiliyor iyi bir usta bulun ve hemen yaptırın :eyv

Megane 2 Araçim İçin Servisten Aldiğim Fiyat 1.000 Küsür Liraydi Bana Çok Fazla Geldi .. Yaptirmama Gerek Yoktu Ama İlerleyen Zamanlarda Karşima Çikarsa Diye Fiyat İstedim Bu Fiyati Veridler Bana.. Bence Dişarda Araştir Yaptir.. :eyv :eyv

Megane 2 Araçim İçin Servisten Aldiğim Fiyat 1.000 Küsür Liraydi Bana Çok Fazla Geldi .. Yaptirmama Gerek Yoktu Ama İlerleyen Zamanlarda Karşima Çikarsa Diye Fiyat İstedim Bu Fiyati Veridler Bana.. Bence Dişarda Araştir Yaptir.. :eyv :eyv

Servisler alışmış megane II ismi geçince 1000 Lira fiyat çekiyorlar .

kesinlikle dışarıyı öneririm servis bayağı bir fiyat çekiyor önceki aracımız symbol de değiştirmiştik işçilik parça her şeyi içinde 500 küsür lira tutmuştu aracın çekişi büyük oranda rahatlıyor ve yakıtıda etkiliyor iyi bir usta bulun ve hemen yaptırın :eyv

:eyv

İnternetten araştırdım Valeo marka baskı balata ortalama 220 TL. Civarında, Megane 2' nin de 250 TL olsun. İşçilik 750 TL. Mi? 1000 TL fiyat çekmişler, Nedir bu arkadaş.

:eyv

İnternetten araştırdım Valeo marka baskı balata ortalama 220 TL. Civarında, Megane 2' nin de 250 TL olsun. İşçilik 750 TL. Mi? 1000 TL fiyat çekmişler, Nedir bu arkadaş.

wallah bende anlamadım hemen hızlıca uzaklaştim olay mahalinden :) :) :)

Yetkili servislerde şu an %20 kampanya var 700 tl yi bulur ama debriyaj bilyası da çıkarsa fiyat değişir

iyi bir ustaya sor bakalım biz 500 küsürlerde halletmiştik ;)

Geri