Benim icin basari

hydrbzkrt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Tamirci arkadaslarin utanmadan 450 tl istedikleri megane coupemin direksiyon kutusu sokum tamir ve montajini kendim yapmis bulunmaktayim
hararet yukseliyo diye contan yanik diyen ustaya saygilar sunuyorum 1lt tuz ruhuyla halloldu
kardes senin krankta bosluk var vuruyo diyen diger tamircininde gozlerinden opuyorum ses kronikmis benim yurdum sanayicilerim beni tamirci yaptiginiz icin hepinizi saygiyla selamliyorum

geçmiş olsun, helal olsun tebrikler :eyv

bal damlıyor ağzınızdan maaşallah :eyv

elinize sağlık :) da tuz ruhuyla nasıl oldu hararetle ne ilgisi var biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz ? :) birde kronik olan ses nasıl bir ses ?

Eline sağlık, tebrikler..:eyv

Tebrikler, elinize saglik..:) su tuz ruhu olayini bende merak ettim..

Umarım bu yaptıklarının resimleri ve hangi durumlardan sonra yaptıklarına dair açıklamaların mevcuttur. Şimdiden tebrik ediyorum. Açıklamalarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Var resimleride atamiyorum yeniyim forumda bulamadim tarif ederseniz sevinirim
GELELIM TUZ RUHUNA ustacontan yanik dedi hararet yukseliyodu ve arkadasimin biri radyator tikanmistir dedi ne acar tuz ruhu degisecek zaten deyip soktum boca ettim icine 5 dk sonra kopurdu doktum sim siyah su akti seytan kulagina o oldu hararet yukselmesi :-) :-)

Gaz verdiginde ince bi sibop sesine benzeyen bi ses SIKIRTI TARZI ben pimpirikliyim arac konusunda forum bir galerici en son soyledi kronik oldugunu ve tabi yine inanmadim ayni santiyede iki megan var sedan dinledim ayni ses inandim simdi korkularim gecti

Helal olsun valla ne diyeyim:kuparesimler için http://www.hizliresim.com/ kullanabilirsiniz upload edilen resmi boyutlandırıp kopyala yapıştırla konuyu açtığınız yere taşırsınız .....

Geri