Benzin filtresi nerede

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagdeg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagdeg

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar megane 2 expresion model aracımvar benzin filtresi aldım değiştirmeye ustaya gittim usta bunda benzin filtresi yok deponun içindeki bi süzgeçle oluyor onu temizliyorsun falan dedi dogrumudur iki sefer de de bunu dedi..bilgisi olna var mı

Ustanın haklı olma ihtimali yüksek bende geçenlerde aracımın (clio 3 hb) ağır bakımları yaptırdığımda bizim ustada bulamamıştı depoda falan bişiler demişti takamamıştı parçayı.

yarın emin olmak icin baska bi ustaya gidecem

Ben Bakima Gittiğimde 2004 Model Araçimda Arka Tekerin Orlarda Bir Yerde Değiştirdi Ustam Farkli Bir Ustaya Baktir Derim :eyv :eyv

Benzini bilmem ama megane 2 dizel aracımda mazot filtresi sol taraf lastiğin hemen üstündeki plastiğin içinde içerden tarif edecek olursa eğer silecek suyu doldurma yerinin hemen altında mazot filtresi

arkadaslar megane 2 expresion model aracımvar benzin filtresi aldım değiştirmeye ustaya gittim usta bunda benzin filtresi yok deponun içindeki bi süzgeçle oluyor onu temizliyorsun falan dedi dogrumudur iki sefer de de bunu dedi..bilgisi olna var mı
Evet megane2lerde benzin filtresi yokmuş. Benim ustamda aynısını söyledi.

Benzini bilmem ama megane 2 dizel aracımda mazot filtresi sol taraf lastiğin hemen üstündeki plastiğin içinde içerden tarif edecek olursa eğer silecek suyu doldurma yerinin hemen altında mazot filtresi
Emre millete sol tarafta filtre aratırsın. Senin solunmu arabanın solumu? Mazot filtresi sağ ön teker davlumbaz içerisinde👍

motora hep sag tekerin ordan ulaşılıyor bu sağı kollamak gerek :)

Bende Symbolde değiştirmeyi düşünüyorum benzin filtresini bakım yaptıracağım.1,4 Benzinli 2007 Symbol.Filtrenin yerini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

aracın altında sağ arka lastigin yanında diye biliyorum

Geri