hee bide furkan megane3le de kapıştım ben o da k4m di amasradan bartına kadar sonuc ne olmustur sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde Megane'ın geçmesi gerekiyor, eğer pilotaja bırakılırsa iş değişir tabihee bide furkan megane3le de kapıştım ben o da k4m di amasradan bartına kadar sonuc ne olmustur sence?
hee bide furkan megane3le de kapıştım ben o da k4m di amasradan bartına kadar sonuc ne olmustur sence?
Normalde Megane'ın geçmesi gerekiyor, eğer pilotaja bırakılırsa iş değişir tabi![]()
hangi yoldan kapıstın yeni yoldanmı yoksa eski 16 kmlik yoldanmı kapıstın yeni yoldansa megane kapar diyorum![]()
bence kesin konusma anılben eski yolu sevmiyorum orda kapışılmıyor bizde giderken kapışıyoruz 2 3 araba simdi bir dahakine d4d corolla ben meg3 olcak buyuk ihtimal belki corsa 1.3 de olabilme ihtimalı var ben en cok onu merak ediyorum
yeni yolda benle kapısmanı o kadar cok isterdimkine yardırıyorum ordan cideden gelirken bi gor varya
umarm birgün kapısırız senle o yolda
yada eski yolda ordada kapısırız sıkıntı degil virajları severim
![]()
dci lere bulaşmıyorum ben dikkatını cekerim anılbastan tork malubiyetiyle baslamak bana göre değilll
![]()
ya sen bi git kendi sikletinle kapış ya bana bulasmaaaa :loll