19 Nis 2017 #1 umit ibili Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Mar 2017 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 merhaba arkadaşlar benim r19 1.6 99 model aracım var. bu araç hem lpg hemde benzin tüketiyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardımcı olurmusunuz.
merhaba arkadaşlar benim r19 1.6 99 model aracım var. bu araç hem lpg hemde benzin tüketiyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardımcı olurmusunuz.
19 Nis 2017 #2 Sweet Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Haz 2013 Mesajlar 445 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Eğer sıralı sistem varsa Motor belli bir ısıya ulaşana kadar benzinde çalışır.Bu sebepten bir miktar benzin tüketir.
Eğer sıralı sistem varsa Motor belli bir ısıya ulaşana kadar benzinde çalışır.Bu sebepten bir miktar benzin tüketir.
19 Nis 2017 #3 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,321 Tepkime puanı 5 Puanları 38 umit ibili' Alıntı: merhaba arkadaşlar benim r19 1.6 99 model aracım var. bu araç hem lpg hemde benzin tüketiyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Benzin kesici arızalı ise yapar ama aracın rölantiside yüksek mı?
umit ibili' Alıntı: merhaba arkadaşlar benim r19 1.6 99 model aracım var. bu araç hem lpg hemde benzin tüketiyor bu sorunu nasıl çözebilirim acaba yardımcı olurmusunuz. Genişletmek için tıkla ... Benzin kesici arızalı ise yapar ama aracın rölantiside yüksek mı?
20 Nis 2017 Konuyu Başlatan #4 umit ibili Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Mar 2017 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 coskun34' Alıntı: Benzin kesici arızalı ise yapar ama aracın rölantiside yüksek mı? Genişletmek için tıkla ... evet bazen rölanti yükseliyor kendi kendine dediğin gibi benzin kesicide olabilir onu bi göstereyim tamirciye teşekkür ederim
coskun34' Alıntı: Benzin kesici arızalı ise yapar ama aracın rölantiside yüksek mı? Genişletmek için tıkla ... evet bazen rölanti yükseliyor kendi kendine dediğin gibi benzin kesicide olabilir onu bi göstereyim tamirciye teşekkür ederim
27 Nis 2017 #5 sawashlong Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Nis 2015 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Sorun büyük ihtimal benzin kesicide 20-30 tl parçası.