Beyaz gelincik geldi :) 01 BOE 14

hayırlı olsun, maşallah.
megane ın göstergesinden başka gösterge göremiyorum ben fotolarda :) merak ettim duster göstergesini :)
kardeşim çok saol çok iyi göstergeler biraz yeni kangoyu andırıyo ibresi çok memnunuz :)

Kırkbinkere,Maşallah..

Allah Kazalardan,Belalardan,Cezalardan,Uzak Tutsun Güle Güle Doya Doya Binmeniz Dileği İle..

Hayirli Olsun
5 Vites Daha İyi
Gostergeler Cok İyi Yakit Hararet Digital Eski Tip İyi Degildi
Masallah
aynen test ettik bizzat 6 ileri de 1 ve 2 vites dişlileri çok kısa olduğundan şehir içi atik değil ve 6. vites uzun olduğundan biraz daha fazla yakıt tüketiyor 5 ilri gayet tasarruflu atik eğer daglık bi yerde değilseninz 110 6 ileri yerine 90 lık 5 ileri mükemmel.

Kırkbinkere,Maşallah..

Allah Kazalardan,Belalardan,Cezalardan,Uzak Tutsun Güle Güle Doya Doya Binmeniz Dileği İle..
çok teşekkür ederim saolun :)

Hadi hayırlı olsun.. Maşallah..

kardeş bu plakaya ne kadar bağış yaptın acaba ? artık adı bağış mı başka bişi mi bilemem tabi :P

kardeş bu plakaya ne kadar bağış yaptın acaba ? artık adı bağış mı başka bişi mi bilemem tabi :P
adı bagış olarak geçiyor 100 tl verdim AGA BEY BJK gibi olanlara 1500 2000 tl gibi bi rakam dediler bunlar uçmuş resmen ya :)

Güle güle kullanın..

hayırlı olsun, plaka gerçekten hoş olmuş aileniz için! kazasız, güzel günlerde kullanın!

Geri