- Konuyu Başlatan
Sağolasın nasip diyelim bakıyorum bulursam alacağımGeçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun.
Yeni kango bekliyoruz artık senden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasın nasip diyelim bakıyorum bulursam alacağımGeçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun.
Yeni kango bekliyoruz artık senden
öfff cok gecmiş olsun ya aslında arabada 12.000tl lik masraf yok ön tampon değişcek kaput değişcek bide hava yastıgı takılcak tas catlasın 3 4 milyarlık masraf var arabada ama servis fena sisirmiş19.250 ye yeni bitane kangoo alırsınız ayda üstüne 9 10 daha koyar yeni kangoo alırsınız gecmiş olsun kasko onu yaptırıp yeni sahibine teslim eder yeni sahibiyle birlikte yolu acık olsun beyaz melegin.
Çok sağolasın Kardeş, Amin nasip diyelimgeçmiş olsun hocam. arabayı öyle görmek çok kötü. allah yenisini nasip etsin
Sağolasın Atakan evt brnde öyle diyorum. bakalım inşallah alacağımGeçmiş olsun abi her şeyde bir hayır vardır..
Yeni kangoo gelir hayırlısıyla..
Sağolasın Kardeş Aynen dediğin gibi,Nasip diyelimGeçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepimizi. Canımız gibi baktığımız için arabalarımıza bizi daha bir etkiliyor böyle olaylar ama yapacak fazlada birşey yok. Cana gelmemiş Allah'tan, Allah daha iyilerini nasip edip kazasiz kullanmak nasip etsin.
Sağolasın evet tek sevindirci yanı orasıgeçmiş olsun abi cana gelmesın
sağolasın kardeş nasip oyleydiHocam çok üzüldüm Allah daha daha beterinden korusun .. Samimi söylüyorum aracınıza çok imrenierek bakıyordum çok iyi temizliğini yapıyordunuz jantlarına özellikle bitiyordum .
Geçmiş olsun , Allah daha beterinden saklasın . Üzüldüm bu arabaya![]()
şaban abi üzüldüm gerçekten her işte bi hayır vardır olsun giden mal olsun.
Sağolasın Hakınım evt öyle diyorum bende
şarj dinamosuna kadar geldiği anda olay biter kardeşim bunun emniyet kemer gergileri var beyin var hava yastıkları var varda var şu pozisyonda rahat 35-40 tane değişmesi gereken parça var.