Olay budur yaw:aytuğKeyfini hiçbişeye değişmem:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam şimdi kafasına vuruyordur keske GENCLER deseydim niye beyler dedim diye heheheheheh emmi naptın sen Niz genclk onları kullansak 2 kutuda yara bantı lazım sargı bezi GAzlı bez Tendurdiyot oksijenli su..![]()
Olay budur yaw:aytuğKeyfini hiçbişeye değişmem:aytuğ
Adam şimdi kafasına vuruyordur keske GENCLER deseydim niye beyler dedim diye heheheheheh emmi naptın sen Niz genclk onları kullansak 2 kutuda yara bantı lazım sargı bezi GAzlı bez Tendurdiyot oksijenli su..![]()
2 günde bir traş olurum,3 bıçaklı Jilette kullanıyorum,traştan sonra birşey kullanmıyorum sadece parfüm kullanırım...
Çok sakalı olanlara güzellik uzmanlarının önerisi epilasyon ile aldırmak yönünde diye duymuştum,kesin çözüm diyorlar...![]()
epilasyon2 günde bir traş olurum,3 bıçaklı Jilette kullanıyorum,traştan sonra birşey kullanmıyorum sadece parfüm kullanırım...
Çok sakalı olanlara güzellik uzmanlarının önerisi epilasyon ile aldırmak yönünde diye duymuştum,kesin çözüm diyorlar...![]()