BF Coupe top speed deneme EPOSIDE II

geçen e-5 te kapadı sol şeriti yolda vermiyo şerefsiz kartaldan maltepeye kadar konvoy halinde geldik:) sonra dayanamadım artık bi emniyet şeriti hesabı yaptık sağından solundan önüne geçebildim...

İşik Eds Filan Takmıyorlar Zaten Plaka Damperin Altinda Kaliyor Okuyana Aşkolsun Birde İş Başina Para Aliyorlarmiş O Yüzden Yardırıyorlar Altlarinda 400 hp Mercedes Man Çekiciler Yapiştir Gitsin

maşallah bf coupemize

Tahtelsiz sigaranın köpüksüz biranın BF siz Coupe İDE nin hiç bir anlamı olmaz olamaz.
Süratler güzel fakat unutulan bir durum var
Önceden kaç saniyede çıkıldığı ?
Sonradan o süratler kaç saniyede çıkıldığı ?
Maşallah

Tahtelsiz sigaranın köpüksüz biranın BF siz Coupe İDE nin hiç bir anlamı olmaz olamaz.
Süratler güzel fakat unutulan bir durum var
Önceden kaç saniyede çıkıldığı ?
Sonradan o süratler kaç saniyede çıkıldığı ?
Maşallah
SLC bırak bu işleri, yarın kaçta geleceksin onu söyle...Merasim bölüğünü hazırlayacağım..

evren para hazırla yrn nxt alıyoruz ortak:D

SLC bırak bu işleri, yarın kaçta geleceksin onu söyle...Merasim bölüğünü hazırlayacağım..

Yarın öğlen 5 gibi Badayda olucam
Aracımın service yazısını Baday olarak değiştirdim sürekli yanıyor
Badaya geliyorum bende
Tahtel abi merasime gerek yok şampiyon sensin :)

Yarın öğlen 5 gibi Badayda olucam
Aracımın service yazısını Baday olarak değiştirdim sürekli yanıyor
Badaya geliyorum bende
Tahtel abi merasime gerek yok şampiyon sensin :)
Estafurullah ne şampiyonluğu, araba hızlı yapcak bir şey yok :) Baday, merdanla yürüyor...Benim araba merdanı görmeden gazlamıyor..bak sen şu işe...

evren para hazırla yrn nxt alıyoruz ortak:D

Len olm turtle wax nano aldım..:P Ama gene de bakarız..Yarın arıycam..Erken kalk :P

Son düzenleme:
Tahtel abi bırak onu bunu yarın ayır bacakları yap bana :D

Tahtel abi bırak onu bunu yarın ayır bacakları yap bana :D

Kayışdağı yolunda biri sana selektör çakarsa ve yol vermek zorunda kalırsan bil ki ben oyum şampiyon! :P

Geri