aracımı alalı 6 ay kadar oldu (98 1.6 rte k7 motor düz sistem atiker takılı) son bir aya kadar hiç sıkıntım yoktu normal çalışıyordu.aracım birgün giderken çekmemeye başladı yokuşlarda aşırı bayılıyordu ve egzozdan patlama yapmaya başladı bende aracı benzine aldım ve devam ettim hiç sıkıntı yapmadı benzinde herşey normal yani. akabinde ustaya aracı bıraktım ve bak şuna dedim ateşleme sistemini kontrol etmiş bi sıkıntı yokmuş sonra aracı lpg ciye götürmüş hava filtresine bi aparat takmışlar durum normal gibiydi aradan 1 hafta geçti ve aracın hararetinin yükseldiğini farkettim hemen kabutu açıp baktım su hortumlarından biri patlamış bende kesip hortumu yeniden bağladım aşırı deforme olmuştu sonra lpg ciye gidip yeni hortum taktırdım havası alınıp antfriz eklendi araç fan açıncaya kadarda çalıştırıldı durum normaldi sanayiden eve giderken tekrar araç çekmedi ve egzoz patlatmaya başladı yine aynı sıkıntılar başladı yani moralim çok bozuk göstermediğim usta kalmadı yok yok yok sorun çözülmüyor neyi var bu arabanın arkadaşlar hani desek düz sistem lpg uyumlu değil 5 ay sıkıntı açmayan araç niye son 1 haftamı zehir etti aynı birebir bu sorunu yaşayan arkadaşlardan ankarada çözüme kavuşturanlardan usta tavsiyesi istiyorum ne olur yardım edin...