Her insan günlük hayatta karşısına çıkan sorunları çözmek için beynini kullanır ancak düşünce yapısında bazı noktalara dikkat ederek çok daha hızlı bir şekilde düşünmek ve etkili çözümler üretmek mümkündür. İnsan ilişkilerinde karşı tarafı kolay bir şekilde ikna ederek olayları size avantaj sağlayacak şekilde yönlendirmek de, doğru düşünce tekniklerini uygulayarak geliştirdiğiniz düşünce yapısına bağlıdır. Psikolojik olarak bilinçli yanlış yönlendirme olarak kısaltılabilecek bazı teknikleri uygulayarak, sizin istediğiniz bir şeyi karşınızdaki insan düşünmüş ve istiyormuş gibi algılamasını dahi sağlayabilirsiniz.bu bazen iyi ,bazen ise sıkıntı yaratabilir..
Sizlerden ricam hakikaten bilginiz çok yoksa konular hakkında,biraz daha yapıcı yorum yapın,.. benim gördüğüm bu tabii yeni gördüğüm bir şey değil ,eskiden de vardı ama,sitemizin daha kaliteli hizmet vermesi açısından,daha iyi olacağını düşündüm,siz nedersiniz..
Sizlerden ricam hakikaten bilginiz çok yoksa konular hakkında,biraz daha yapıcı yorum yapın,.. benim gördüğüm bu tabii yeni gördüğüm bir şey değil ,eskiden de vardı ama,sitemizin daha kaliteli hizmet vermesi açısından,daha iyi olacağını düşündüm,siz nedersiniz..