bir coupenin anatomisi...

yazıklar olsun ya adiler bu insanlar insan değil ya adi şerefsizlik bu çok geçmiş olsun yaaa allah sabır versin gerçekten üzüldüm:(

bende çok üzüldüm hevesimde kaçtı...:( 2 gün öncede yumurta kırmışlardı aracın üzerine..benimle derdi olan bana gelsin kardeşim arabadan ne istiyosunuz...

çok yazık geçmiş olsun şerefsizler nasıl kıyarsınız yaa:asabi

Geçmiş olsun, çekemeyen insanlarda napıcağını şaşırıp insanların malına zarar veriyor işte.
Allah sabır versin, üzücü bir durum :(

nasıl bir vicdan var bunu yapanda arkadaş yaw yazıklar olsun

Şerefsiz Abi Bunu Yapanlar :mad:

tam çok güzel olmuş derken bu haberle çok şaşırdım... nasıl bi vicdansızlık.... yazık olmuş :( ne yapmayı düşünüyorsunuz?

güvenlik kamerası yakalayamamış durumu servise bıraktım aracı komple boyanacak..artık sıkmıyorum canımı demekki karşıma çıkacak kadar yürekli değilmiş yapan... polyannacılık oynuyorum değiştirmeyi planladığım tavan oluk çıtalarım artık değişecek,coupeyede nikah kıyarım artık ömür boyu yaşar bizimle zaten satması zordu birde komple boyanacak :(:(

güvenlik kamerası yakalayamamış durumu servise bıraktım aracı komple boyanacak..artık sıkmıyorum canımı demekki karşıma çıkacak kadar yürekli değilmiş yapan... polyannacılık oynuyorum değiştirmeyi planladığım tavan oluk çıtalarım artık değişecek,coupeyede nikah kıyarım artık ömür boyu yaşar bizimle zaten satması zordu birde komple boyanacak :(:(
hayırlısı olsun... ve geçmiş olsun tekrar... umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınız...

walla abi gerçekten çok kötü inan çok sabırlısın.
servis kaça boyuyor abi arabayı renk değişikliği falan düşünüyormusun..

Geri