Yok, yok ben buraya üye yapayım ya, ne kadınlar var siz erkeklerin ağzından görsün hehe Kıymetimi daha çok bilirkıhkıh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dır dır nelere kadir yaa..![]()
ama daha etkili bir şey varsa o da asık surat :aytuğ ama telafisi parayla alınan şeylerle olmaz tabiibu durumda erkeklerin hediyeyle gönül almayı tercih ettiği gözlemlenmiştir ama işe yaramaz
![]()
O yüzden sırf bu asık surat, saçma tripler ve dırdır yuzunden bizim hatunları mümkün oldukça tercih etmıyorum... qw Vede hediyede sırf buı yuzden alınmamalı Çünkü bu hiç birşey yapmadığınız halde kendını affettırmek ıcın kullanabileceğiniz bır yol değıl...![]()
hehehehehehehehehehehehe Süper yaa. Demekki ben bi meleğe denk gelmişim![]()
Efenim bu konudaki en önemli detay sanırım, erkeklerin suçlu olmadığı halde kendini affettirmeyi çalışması??? suçlu olmayan kadın veya erkeğin kendini affettirmeye çalıştığı ilişkiye zaten şüpheyle bakılmalıdır sanırım
eğer hata var ise de her kadın/erkeğe göre değişen tepkiler var tabii başta saydığınız gibiayrıca 10 yılı aşkın süredir yabancılarla çalışıyorum ve kadın her yerde kadın, erkek her yerde erkek dedirtecek kadar örnek oldular sağ olsunlar, o yüzden kanmayalım derim kısa süreli ilişkilere kıhkıh
Teşhisi koymuşsun uzman gözüyle,ders çıkarması gerekenler vardır mutlaka,anlayana tabi...ayrıca 10 yılı aşkın süredir yabancılarla çalışıyorum ve kadın her yerde kadın, erkek her yerde erkek dedirtecek kadar örnek oldular sağ olsunlar, o yüzden kanmayalım derim kısa süreli ilişkilere kıhkıh