Teşekkür ederim arkadaşlar, yüreğinize sağlık. Daha iyileri sizlerin olsun. Konya'lıyım ve burada yaşıyorum. Sahip olduğum araçlar noktasında çok titiz bir kullanıcıyım. Yakıt aldığım istasyonu dahi değiştiremem...
Daha evvelce 1994 model 21 Concorde, 2001 model Laguna RXT, 1998 model Safrane 2.5 RXT, 2012 model Clio 1.5 Dci Grandtour gibi yine Renault marka araçlara sahip oldum. Bilhassa ilk Laguna'm son derece yüz güldürdü. Dolayısıyla bu aracımı da çok beğenerek aldım. Ve dahi bugüne değin sahip olduğum araçlar içerisinde ayrı bir yer edindi. Yakıt tüketimi, bakım masrafları ve top yekün kullanım maliyetleri ile son derece ekonomik bir araç olmanın yanısıra, elegant kabin yapısı, yol ve motor sesinin çok az oluşu ve fevkalade yol tutuşu ile gönüllere taht kurmuş durumda.
Yol tutuş ve viraj performansı bir çok defa kendine hayran bıraktıyor. Çalıştığım şirkette filo araçlarımızı 2 yılda bir yeniliriz. Bir dönem Focus'ları bırakıp Fluance tercih ettik. Keza üst düzey yöneticiler için de Latitude geldi. Her iki araçla da çok kez uzun yolculuklar yaptım. İnancınız olsun bu iki araçta Laguna ile yol tutuş noktasında çok ayrışıyor. Kısacası Renault mühendisleri Laguna için hususi bir çalışma yapmış olmalı ki bunca güzel bir araç ortaya çıkmış.
Saygılarımla.