Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah Emre; yakıyor ortalığı... 10 numara Bu arada Mercedes ne oldu? son durum nedir? merakla bekliyorum.. Bende 230.4 bakıyorum LPG siz olanından...
Maşallah Emre; yakıyor ortalığı... 10 numara Bu arada Mercedes ne oldu? son durum nedir? merakla bekliyorum.. Bende 230.4 bakıyorum LPG siz olanından...
abi merso yatışta boyaya girecek hala bekliyoruz ustanın dediğne bakarsak bu hafta başlıycak ama biraz zor geliyo bana sanayicinin sözüne inanmak gelmiyo pek benim içimden aslında ekonomı acısından 230.4 iyi fikir abi bizimki valla içiyo resmen benzının borulardan şırıl şırıl geçisini duyuyosun ya içiyo resmen...
öyle tabi williams ın dedesi niteliğinde bir çalışma onun doğuşu bu model ama kımse beğenmez 12 der geçer aslında amerikan arabaları gibi motoru salacaklar hafiften dışarı o kelebeklerin açılıp kapanışını seyredeceksin......hehe