Biraz Değişiklik yaptım sizce nasıl olmuş ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zalim24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zalim24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
pazar günü boştum ışıklandırma yapım dedi bi bakın bakalım nasıl olmuş :))

bu ilk led döşeme yaptığım :))

Ekli dosyayı görüntüle 8324

bu da parkları beyaz yaptım son hali yani renk biraz mor gibi görünüyo ama aslen mavi :))

Ekli dosyayı görüntüle 8325

Ben de beyaz düşünüyordum güzel olmuş. Ledlerle pedalların orayı aydınlatanları görmüştüm, o da güzel oluyor.

başka bi fikrim var içeri aydınlatması ile onuda yapınca videosunu çeker atarım beğeneceğinizden eminim :)

ben beğenmedim led leri bence sökün sade daha güzel :)

başka bi fikrim var içeri aydınlatması ile onuda yapınca videosunu çeker atarım beğeneceğinizden eminim :)

evet benimde içerisini ledlerle aydınlatma aklımda, fakat pek zamanım olmadığı için bir türlü kısmet olmadı.

benim yapmak istediğim tavan kapı köşelerinden fırdolayı içerisini sarmak, ama bir türlü kısmet olmadı dediğim gibi. siz yapında birbirimize bir fikir olsun

KOLAY GELSİN.

evet benimde içerisini ledlerle aydınlatma aklımda, fakat pek zamanım olmadığı için bir türlü kısmet olmadı.

benim yapmak istediğim tavan kapı köşelerinden fırdolayı içerisini sarmak, ama bir türlü kısmet olmadı dediğim gibi. siz yapında birbirimize bir fikir olsun

KOLAY GELSİN.

sağol bnm de pek fırsatım olmyo olunca atarım peki senin dediğin nasıl olucak sürekli mi yanıcak yoksa anahtara mı bağlıyacan

cıx.... resımler açilmi... mavi güzel olmuş... beyazda bişi anlamadık... ;)

sağol bnm de pek fırsatım olmyo olunca atarım peki senin dediğin nasıl olucak sürekli mi yanıcak yoksa anahtara mı bağlıyacan

hayır anahtara bağlı düşünmüyorum. ayrıyetten istediğim zaman açıp istediğim zaman kapatmak için anahtardan bağımsız olursa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Eline sağlık

Geri