Bizde Geri Vites Olmaz

EndSpeed

Erdem,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
227208_d.webp

Akçakoca ilçesinde yaşayan Sungur, yaptığı açıklamada, aracı proje çizmeden, düşünerek ve deneme yanılma yöntemiyle imal ettiğini, parçaların çoğunluğunun el yapımı olduğunu söyledi.

28129838_d.webp

"Aracı tamamen hobi amaçlı ürettim" diyen Sungur, "'Otomobilimiz olmadığından, otomobil de alamadığımızdan böyle bir şey yapalım' dedik. Motoru su pompası motorudur, kaportayı sacdan yaptık.

201503021350_tersedes2_d.webp

Tamamen el emeği. Trafikte en fazla 50 kilometre hız yapabiliyor. Bu otomobilin 5,5 beygir motoru, 3 ileri vitesi var. Bizde R (geri vites) yok" diye konuştu.

201503021350_tersedes3_d.webp

Aracı kendi atölyesinde 4 ayda tamamladığını belirten Sungur, her türlü arazi şartlarında ve asfaltta sorunsuz ilerlediğini kaydetti.

bizdegerivitesyok_d.webp

"Tersedes"in patentini alma konusunu hiç düşünmediğini dile getiren Sungur, "Aracın patentini almayı düşünmedim. İlk yapan biziz nasılsa, başkası yaparsa zorumuza gitmez, aksine hoşumuza gider" ifadesini kullandı.

Tersedes RS Şaka bir yana Türkiyede o kadar çok yetenekli insan varki. Bizim eğitim sistemimiz sayesinde yetenekliler neyse .... güzel araç trafik polisi görürse bağlar

Malum şahısları tebrik ediyor acilll falezlere davet ediyorum:)):)):))

Emeklerine sağlık...

Ayaklar yerden kesildikçe sorun yok.

Çok güzel de ben bir şeye takıldım, neden başka bir aracın amblemini kullandın ki! Ne gerek vardı. Kendin harflerden oluşan bir şey yazabilirdin değil mi? Neyse sonuçta bir çaba var ve ortaya çıkan bir ürün. Tebrikler kardeşimize.:bravo

Çok güzel de ben bir şeye takıldım, neden başka bir aracın amblemini kullandın ki! Ne gerek vardı. Kendin harflerden oluşan bir şey yazabilirdin değil mi? Neyse sonuçta bir çaba var ve ortaya çıkan bir ürün. Tebrikler kardeşimize.:bravo

Bilemeyiz ki be hakkı abi adamın hayali belkide o marka imkan olmayıncada ne yapsın yandan yemiş de olsa hayaline yetiyor. Dediğin gibi başarısı azmi takdire şayan

Geri