19 Mar 2012 #21 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 uniquel' Alıntı: yahu halil abi jantlarda hasar mi var, yanlis goruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... onu bende gördüm kardeşim ama çamur galiba o..
uniquel' Alıntı: yahu halil abi jantlarda hasar mi var, yanlis goruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... onu bende gördüm kardeşim ama çamur galiba o..
19 Mar 2012 Konuyu Başlatan #22 Meqqy_19 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,206 Tepkime puanı 6 Puanları 38 speedmann' Alıntı: Geldiğnde aramayı unutma... Genişletmek için tıkla ... Kesin ararım abi ROADFOX' Alıntı: Başım döndü speed-emmi yawhehebi sabit kal yerindeeyvallah karelerdeki dostluğun anlamı büyük Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle abi uniquel' Alıntı: yahu halil abi jantlarda hasar mi var, yanlis goruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... hakanbalkaya' Alıntı: onu bende gördüm kardeşim ama çamur galiba o.. Genişletmek için tıkla ... Valla ben çamur diye gördümde emmi facede kocaman bi çizikde var demişya bilmiyorum :/
speedmann' Alıntı: Geldiğnde aramayı unutma... Genişletmek için tıkla ... Kesin ararım abi ROADFOX' Alıntı: Başım döndü speed-emmi yawhehebi sabit kal yerindeeyvallah karelerdeki dostluğun anlamı büyük Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle abi uniquel' Alıntı: yahu halil abi jantlarda hasar mi var, yanlis goruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... hakanbalkaya' Alıntı: onu bende gördüm kardeşim ama çamur galiba o.. Genişletmek için tıkla ... Valla ben çamur diye gördümde emmi facede kocaman bi çizikde var demişya bilmiyorum :/
19 Mar 2012 #23 *MELiH Melih LALE, Yönetici Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,516 Tepkime puanı 7 Puanları 36 Yaş 34 o meşhur araç o meşhur gözlük maşallah
19 Mar 2012 #24 duymaz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Senin orası çok ters Abdullah gezmeye falan geliriz belki... Genişletmek için tıkla ... elbette abi yeterki gelin basımın ustunde yeriniz var elimden geldiğince,mutlaka,seve seve
speedmann' Alıntı: Senin orası çok ters Abdullah gezmeye falan geliriz belki... Genişletmek için tıkla ... elbette abi yeterki gelin basımın ustunde yeriniz var elimden geldiğince,mutlaka,seve seve
19 Mar 2012 #25 adigeemre Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 350 Tepkime puanı 114 Puanları 0 Yol üstü buluşmalari hizlaniyo bakalim ayağina sağlik abi
19 Mar 2012 #26 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Seviyorum böyle, yol üstü hikayelerini
19 Mar 2012 #27 Görkem Bilgi Girilmemiş *MELiH' Alıntı: o meşhur araç o meşhur gözlük maşallah Genişletmek için tıkla ... Uzun seyahat yormuş anlaşılan Emmi yi Hoşgeldin Emmi
*MELiH' Alıntı: o meşhur araç o meşhur gözlük maşallah Genişletmek için tıkla ... Uzun seyahat yormuş anlaşılan Emmi yi Hoşgeldin Emmi
20 Mar 2012 #28 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 uniquel' Alıntı: yahu halil abi jantlarda hasar mi var, yanlis goruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... hakanbalkaya' Alıntı: onu bende gördüm kardeşim ama çamur galiba o.. Genişletmek için tıkla ... Sağ arka lastiğe çivi batmıştı Dayımda saolsun benim lastikci iyidir gidelim dedi, tamire başlamadanda uyardım vatandaşı çizilmesin diye adam jantı taktı 4-5 yerde metale kadar gitmiş boya, yıkamacıda janttaki stickerları halletti...
uniquel' Alıntı: yahu halil abi jantlarda hasar mi var, yanlis goruyorum dimi Genişletmek için tıkla ... hakanbalkaya' Alıntı: onu bende gördüm kardeşim ama çamur galiba o.. Genişletmek için tıkla ... Sağ arka lastiğe çivi batmıştı Dayımda saolsun benim lastikci iyidir gidelim dedi, tamire başlamadanda uyardım vatandaşı çizilmesin diye adam jantı taktı 4-5 yerde metale kadar gitmiş boya, yıkamacıda janttaki stickerları halletti...